اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

برای نخستین بار در خاورمیانه؛

کلیات طرح فرآوری خربزه در مشهد تدوین شد

خبرگزاری فارس: معاون برنامه‌ریزی استاندار خراسان رضوی گفت: برای نخستین بار در خاورمیانه کلیات طرح فرآوری محصول خربزه در مشهد طراحی و تدوین شده است.

کلیات طرح فرآوری خربزه در مشهد تدوین شد
به گزارش خبرگزاری فارس از تربت‌جام، عباس نیاوند ظهر امروز در بازدید از مراحل برداشت محصول خربزه در تربت‌جام در جمع خبرنگاران اظهار داشت: کلیات این طرح در مدت یک ماه توسط کارشناسان سازمان تحقیقات کشاوزری خراسان رضوی طراحی و تدوین شده است. 
معاون برنامه‌ریزی استاندار خراسان رضوی گفت: تولید خربزه در تمام فصول سال با بهره‌گیری از شیوه‌های نوین در طرح مذکور گنجانده شده است. 
نیاوند اظهار داشت: قند موجود در خربزه منبع سرشاری است که در صورت استخراج آن کاربردهای فراوانی دارد. 
وی بیان کرد: خربزه تربت‌جام، سرخس و مشهد شهره جهانی دارد و به دلیل طعم خاص آن همواره مورد توجه زائران بوده است. 
نیاوند افزود: اتباع کشورهای حوزه خلیج فارس و عرب زبانان با سفر به مشهد در فصل تابستان از خربزه‌های تولید استان به ویژه تربت جام و مشهد استفاده می‌کنند. 
معاون برنامه‌ریزی استاندار خراسان رضوی تصریح کرد: در اجرای این طرح، فرآوری خربزه با سرمایه‌گذاری در تولید کمپوت، انواع ترشی، عصاره شیرینی‌ها و خشکبار در خراسان رضوی امکان‌پذیر است. 
انتهای پیام/آ30
این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول