اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

جامعه

تغذیه و سلامت خانواده/

مصرف غذاهای چرب دیابت نوع 2 را افزایش می‌دهد

خبرگزاری فارس: مدیر گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: مصرف غذاهای آماده، چرب و همچنین نوشابه‌های گازدار موجب بروز دیابت نوع 2 می‌شود.

مصرف غذاهای چرب دیابت نوع 2 را افزایش می‌دهد
علی کشاورز مدیر گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفت‌و‌گو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبری فارس «توانا» اظهار داشت: بیماری دیابت به 2 نوع تقسیم می‌شود، دیابت نوع یک از زمان کودکی بروز پیدا می‌کند و دیابت نوع 2 بعد از بلوغ ایجاد می‌شود.

وی گفت: دیابت نوع 2 تحت تأثیر عوامل محیطی ایجاد می‌شود البته وراثت نیز در آن تأثیر دارد، تغذیه‌ غلط و سوء تغذیه موجب کاهش سن بروز دیابت نوع 2 در افراد می‌شود همچنین تغذیه غلط و بدخوری‌ها موجب بروز چاقی می‌شود.

مدیر گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران اضافه کرد: از پیامد‌های چاقی بروز دیابت نوع 2 است بنابراین ازدواج‌های فامیلی و خانوادگی نیز بروز دیابت را تشدید می‌کند همچنین کم شدن تحرک و پرخوری‌ها موجب افزایش وزن، چاقی و دیابت می‌شود.

کشاورز افزود: افراد باید سعی کنند اضافه وزن خود را از بین ببرند و تحرک خود را بیشتر کنند همچنین از مواد غذایی مانند نوشابه‌ها و شیرینی‌ها پرهیز کنند و غذاهای آماده پرچرب و پرسس را استفاده نکنند؛ برنامه ورزشی منظم می‌تواند برای افراد مناسب باشد و یک ساعت پیاده‌روی و شنا می‌تواند بروز دیابت نوع 2 را کاهش دهد.

وی بیان داشت: تغذیه سالم می‌تواند در کنترل علائم و نیز جلوگیری از پیشرفت بیماری دیابت نوع 2 مؤثر باشد همچنین مانع بروز چاقی می‌شود؛ اضافه وزن و چاقی یکی از دلایل اصلی بیماری دیابت نوع 2 است.
انتهای پیام/
این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول