محمداسماعیل اکبری در گفتوگو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس؛ اظهار داشت: کاهش مصرف قند و شکر در بسیاری از کشورهای صنعتی به اجرا درآمده است اما در کشور ما هنوز سیاستگذاران به فکر پرداخت یارانه برای چربی، روغن، قند و شکر هستند.
وی افزود: در نتیجه این باور غلط هنوز منبع اصلی انرژی مردم کشور ما مواد قندی است و ایرانیان حداقل 4 برابر میزان استاندارد شکر مصرف میکنند.
* کاهش مصرف نمک به کمتر از 5 گرم در روز
رئیس مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تصریح کرد: مصرف سرانه نمک در ایران به 15 گرم در روز رسیده است که بیش از 3 برابر حد مجاز است و باید به به کمتر از 5 گرم در روز کاهش یابد به خصوص اینکه مصرف زیاد نمک با سرطانهای گوارشی (معده و مری) رابطه معنا داری دارد.
انتهای پیام/ش
رئیس مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:
مصرف زیاد نمک با بروز سرطانهای معده و مری مرتبط است
خبرگزاری فارس: رئیس مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به کاهش مصرف نمک به کمتر از 5 گرم در روز گفت: مصرف زیاد نمک با سرطانهای گوارشی مثل سرطان معده و مری رابطه معنا داری دارد.
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد
شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.