اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

سالانه صورت میگیرد؛

برداشت 350 هزار تن انگور از باغات تاکستان

خبرگزاری فارس: مدیر جهاد کشاورزی شهرستان تاکستان گفت: سالانه 350 هزار تن انگور از باغات شهرستان تاکستان برداشت می‌شود.

برداشت 350 هزار تن انگور از باغات تاکستان
به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین، مجید اسماعیلی بیان کرد: شهرستان تاکستان دارای بیش از 25 هزار هکتار باغ انگور بارور است که سالانه 350 هزار تن انگور از باغات این شهرستان برداشت می‌شود.
وی ادامه داد: هرساله قبل از تبدیل غوره به انگور بخشی از غوره‌ها برداشت می‌شود تا برای فرآوری غوره مهیا شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان تاکستان در ادامه به اهمیت برداشت غوره اشاره کرد و افزود: با برداشت بخشی از غوره باغات از بار بوته‌های انگور کاسته و علاوه بر تهیه آب غوره در افزایش مرغوبیت و کیفیت انگور تأثیر شایانی خواهد داشت.
وی پیش‌بینی ‌کرد در سال جاری 2 هزار تن غوره برای تهیه آب غوره از باغات این شهرستان برداشت شود.
اسماعیلی در ادامه به آبیاری مزارع شهرستان تاکستان به روش آبیاری قطره‌ای اشاره کرد و توضیح داد: در حال حاضر 4 هزار و 600 هکتار از مزارع صیفی‌جات این شهرستان به روش آبیاری قطره‌ای انجام میشود.
وی تصریح کرد: در این روش علاوه بر استفاده بهینه از مصرف آب کشاورزی، موجب افزایش کمی و کیفی محصول افزایش سطح زیر کشت، افزایش بهره‌وری، کاهش هزینه کارگری و کاهش رشد آفات و بیماری‌ها و نیز علف‌های هرز می‌شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان تاکستان عنوان کرد: در حال حاضر از 5 هزار و 500 هکتار مزارع صیفی‌جات بخش خرمدشت این شهرستان 4 هزار و 600 هکتار آن به صورت آبیاری تیپ زیر کشت رفته است.
وی یادآور شد: کم آبی یکی از اساسی‌ترین معضلات بخش کشاورزی است و خشکسالی تهدیدات جدی از جمله بحران کمبود آب و در نهایت قحطی و نابودی کشاورزی را در پی دارد که با توجه به اینکه دشت قزوین همچون دیگر نقاط کشور و با شدت بیشتری با کمبود آب کشاورزی مواجه است اجرای سیستم‌های نوین (آبیاری قطره‌ای و بارانی ) ضرورتی انکار ناپذیر است.
اسماعیلی گفت: با این وجود کشاورزان این شهرستان تهدیدها را به فرصت تبدیل کرده و با اجرای جهشی آبیاری قطره‌ای در مزارع گوجه فرنگی، هندوانه، خربزه و دیگر صیفی‌جات در اراضی لم یزرع که فقط به روش دیم قابل کشت بودند را با تولید چند برابر محصول بوستان‌های آبی، از این اراضی صیفی‌جات برداشت می‌کنند.
انتهای پیام/م30
این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول