علی حدادی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در ساوجبلاغ اظهار داشت: به منظور تشویق وترغیب بیشتر نانوایان این شهرستان برای پخت نان با کیفیت و براساس تمهیدات اندیشیده شده از نانوایانی که پخت نان با کیفیت داشته باشند تجلیل به عمل خواهد آمد.
وی ادامه داد: بر این اساس با ارائه آموزشهای لازم به نانوایان سعی میشود تا این قشر نسبت به شغل و وظیفه خود حساستر شده و در پخت نان دقت بیشتری داشته باشند.
فرماندار شهرستان ساوجبلاغ با اعلام این که ارائه این آموزشها توانسته در ارتقای کیفیت نان این شهرستان تأثیرگذار باشد افزود: این آموزشها علاوه بر افزایش کیفیت نان میتواند در ضریب بهداشت و سلامت واحدهای نانوایی نیز تأثیرات فراوانی داشته باشد.
حدادی با اشاره به این که ارائه آموزشها به نانوایان نیز هم اکنون در این شهرستان ادامه دارد، گفت: براساس پیشبینیها 500 نانوا و عوامل شاغل در نانواییها در این دوره آموزشی با تهیه خمیر، استفاده از بهبود دهندهها و نحوه پخت نان با کیفیت آشنا میشوند.
وی خاطرنشان کرد: طبق بازرسیهایی که توسط بازرسان آرد و نان از واحدهای نانوایی به عمل میآید نانواییهای نمونه معرفی و تجلیل خواهند شد.
فرماندار شهرستان ساوجبلاغ با تأکید بر این که این نظارت و بازرسیها از واحدهای نانوایی به صورت مستمر ادامه دارد متذکر شد: این اقدام سبب خواهد شد تا نحوه فعالیت نانواییها و کیفیت نان در این شهرستان ارتقا یابد.
این مسئول در پایان اذعان داشت: نانوایانی که نتوانند پخت نان خود را مطلوب کنند به آنها تذکر داده شده و صورت ادامه تخلفات از ادامه فعالیت آنان جلوگیری خواهد شد.
انتهای پیام/ن30
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد
شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.