به گزارش خبرگزاری فارس از قم به نقل از روابط عمومی استانداری قم، عبدالسعید حقیقیمقدم در جلسه کارگروه سلامت استان اظهار داشت: پرداختن به مسئله بهداشت و سلامت جامعه از ضرورتهای اجتنابناپذیر بوده و وظیفه تمام برنامهریزان و مسئولان دستگاههای اجرایی است.
وی با اشاره به حضور خیل عظیم زائران و مسافران در ایام پایانی تابستان در شهر مقدس قم، خواستار توجه، مراقبت و اهتمام ویژه مسئولان حوزه سلامت در این ایام شد و گفت: دستگاههای مسئول باید از هماکنون برنامهها و طرحهای عملیاتی برای حفظ بهداشت و سلامت جامعه را در دستور کار قرار دهند.
سرپرست معاونت سیاسی امنیتی استانداری قم ضرورت حفظ ایمنی و سلامت کارگران به ویژه در واحدهای کارگاهی آلاینده را مورد توجه قرار داد و گفت: مشکلات بهداشتی و زیست محیطی واحدهای صنعتی باید به خوبی مورد بررسی و رصد قرار گرفته و راهکارهای حل این معضلات با جدیت از سوی مسئولان امر پیگیری شود.
وی در ادامه افزود: مهاجرپذیر بودن استان قم و آب و هوای خشک و نیمه بیابانی برخی معضلات زیست محیطی کارگاههای تولیدی در استان را مضاعف ساخته و همه دستگاههای اجرایی باید با تعامل، هماهنگی و مشارکت این مشکلات را هرچه سریعتر برطرف سازند.
حقیقی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به جایگاه و اهمیت نان در سبد غذایی مردم، بر ضرورت رعایت همه نکات بهداشتی در تهیه آرد و نان در استان تأکید کرد و گفت: با متخلفان و کسانی که در حوزه بهداشت و سلامت جامعه اهمال میکنند به شدت برخورد میشود.
وی با بیان اینکه استفاده از جوش شیرین در نانواییهای استان باید ریشهکن شود خاطرنشان کرد: با توجه به مضرات جوش شیرین و نیز اهمیت غذایی سبوس گندم، نانواییها باید از آردهای سبوسدار برای تهیه نان استفاده کرده و از استعمال جوش شیرین پرهیز کنند.
انتهای پیام/ج30
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد
شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.