اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قزوین:

ارتباط علل 30 درصد سرطان‌ها با تغذیه

خبرگزاری فارس: معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قزوین با بیان اینکه سرطان سومین عامل مرگ و میر در کشور و استان قزوین است، گفت: 30 درصد سرطان‌ها با نوع تغذیه در ارتباط هستند.

ارتباط علل 30 درصد سرطان‌ها با تغذیه
سید سعید اسکویی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در قزوین بیان کرد: بیماری‌های قلبی و عروقی، سوانح و حوادث و سرطان‌ها به ترتیب بیشترین علل مرگ و میر در کشور و استان قزوین هستند.
وی ادامه داد: در بحث سرطان‌ها که سومین علت مرگ و میر است، 30 درصد سرطان‌ها با نوع تغذیه در ارتباط هستند به این معنا که اگر شیوه تغذیه اصلاح شود ابتلا به این سرطان‌ها نیز کاهش می‌یابد و مصرف میوه و سبزیجات، مصرف گروه ویتامین‌های A، C و  E برای این منظور ضروری است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قزوین با اشاره به مضرات مصرف فست فود اضافه کرد: متأسفانه نوع تغذیه مردم به سمت غذاهای حاضری و یا فست فود است که مصرف ممتد این نوع غذاها در طولانی مدت زمینه‌ساز ابتلا به سرطان است.
وی یادآور شد: البته عامل سرطان چند فاکتور نظیر زمینه ارثی، منشا تغذیه و سابقه فامیلی است ولی می‌توان ابتلا به سرطان را کنترل کرد که یکی از این موارد توجه به نوع تغذیه است.
اسکویی تصریح کرد: شایع‌ترین نوع سرطان، سرطان ریه است که علت اصلی آن نیز مصرف سیگار است که مصرف سیگار ابتلا به سرطان‌های دیگری مانند سرطان لب و نای را به دنبال دارد و با توجه به موادی که در سیگار وجود دارد و جذب خون میشود، حتی می‌تواند ایجاد سرطان مثانه کند بنابراین تغییر در نوع زندگی در کاهش ابتلا به سرطان‌ها بسیار موثر است.
وی اعلام کرد: دانش بشر به جایی رسیده است که می‌تواند با آزمایشاتی تعدادی از سرطان‌ها را زود تشخیص دهد مانند سرطان پروستات در آقایان و سرطان سینه در خانم‌ها که اگر این سرطان‌ها در مراحل اولیه تشخیص داده شود فرد می‌تواند عمر طبیعی خود را طی کند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قزوین تأکید کرد: تعدادی از این سرطان‌ها قابل درمان هستند و بهبودی در فرد حاصل می‌شود البته مشروط بر اینکه در مراحل اولیه تشخیص داده شود.
وی در پایان با اشاره به اهمیت تغذیه در سلامت جسم تأکید کرد: لازم است افراد به تغذیه خود توجه جدی داشته باشند زیرا داشتن تغذیه مناسب و مصرف میوه و سبزیجات بسیار در سلامت جسمی افراد موثر است و از بروز بسیاری از بیماری‌ها از جمله سرطان جلوگیری می‌کند.
انتهای پیام/آ20
این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول