مغز فرماندهی جنگ ۱۲روزه در اختیار رهبر انقلاب بود

امام جمعه ساوه گفت: در طول دوره جنگ 12 روزه مغز فرماندهی جنگ در اختیار رهبر انقلاب بود و ایشان مانند یک ژنرال زبده نظامی عهده‌دار مدیریت کلان این جنگ بودند.
به گزارش خبرگزاری فارس از ساوه، حجت‌الاسلام جعفر رحیمی در خطبه‌های امروز نمازجمعه ساوه با اشاره به مدیریت مدبرانه رهبر معظم انقلاب در دوران جنگ تحمیلی ۱۲ روزه گفت: اگر ما با یک عینک واقع‌بینی به واقعیات نگاه کنیم می‌بینیم که این رهبر عزیز به شایستگی توانسته‌اند سکان انقلاب اسلامی را هدایت کنند و اگر بخواهیم مروری بر درایت‌ها و مدیریت‌های معظم له داشته باشیم ده‌ها و صدها کتاب هم جوابگو نخواهد بود. وی افزود: اگر امروز در آستانه تبدیل‌شدن به یک کشور پیشرفته و تأثیرگذار در جهان هستیم اگر بحران‌های داخلی و خارجی، مهار و مدیریت شده است، جز عنایت‌های الهی و تدبیر مقام معظم رهبری و ولایت‌مداری مردم نمی‌توان دلیل دیگری برای آنها متصور شد.خطیب جمعه ساوه تصریح کرد: در یک بررسی کوتاه می‌توان فهمید این سکان‌دار کشتی انقلاب اسلامی علیرغم طوفان‌های سیاسی در منطقه جهان، انقلاب را به‌سلامت به ساحل نجات رهنمون کرده است و دشمنان نظام از این درایت و هوشمندی، انگشت حیرت به دهان گرفته‌اند.امام جمعه ساوه با بیان اینکه رسانه‌های ضدانقلاب به دنبال ساخت یک تصویر غلط از رهبر انقلاب بودند گفت: در دوران جنگ دوازده دوره دشمن تلاش می‌کرد که بگوید رهبری در پناهگاه است و برای حفاظت از جان خود مجبور شده است یک زندگی پنهانی و در گوشه و کنج اختیار کند در حالیکه واقعیت این است که رهبر انقلاب علاوه بر آنکه شجاعت خود را به نمایش گذاشتند و این برای مردم تا حدود زیادی اثبات شده است ایشان اقدام عملی نیز داشته‌اند.
حجت‌الاسلام رحیمی گفت: نیروهای مسلح به پشتوانه مدیریت رهبری بود که توانستند در کمتر از ۲۴ ساعت آرایش تهاجمی خود را تبدیل به عملیات نظامی کنند و این در چارچوب‌های نظامی یک اقدام بسیار مهم است و جایگزینی فرماندهان سطح بالا نیز امر ساده‌ای نیست.وی تصریح کرد: این جایگزینی یک موضوع کاملاً تخصصی است و در شرایط جنگی کار بسیار دشوارتر است لذا تعیین این فرماندهان به‌نحوی‌که کار به بهترین نحو خود پیش بروند اقدام بسیار ارزشمندی است.امام‌جمعه ساوه با اشاره به اینکه رهبر انقلاب مدیریت کلان جنگ میدانی را نیز به عهده داشتند گفت: عملاً رهبری تعیین‌کننده سطح، نوع، میزان، گستردگی و بالا و پایین‌بودن کیفیت میدان بودند و این یک کار شبانه‌روزی و در یک سطح حرفه‌ای بوده است و به تعبیر دقیق‌تر مغز فرماندهی جنگ در اختیار رهبر انقلاب بود و ایشان مانند یک ژنرال زبده نظامی عهده‌دار مدیریت کلان این جنگ بودند.وی با تاکید بر اینکه رهبر انقلاب به‌طورجدی از افکار عمومی ایران مراقبت کردند اضافه کرد: تحلیل آخرین برآوردها از وضعیت افکارسنجی‌های ایرانی و مدیریت ذهنیت جامعه ایرانی هنر مهم رهبر انقلاب بود و آنجا که لازم بود نیز پیام‌های ضروری صادر شد و اطمینان بخشی صورت گرفت و مردم نسبت به آخرین وضعیت جنگ آگاه شدند و در جریان سیاست‌گذاری‌های مهم کشور در حوزه جنگ قرار گرفتند. خطیب جمعه ساوه افزود: درک وضعیت، شرایط و تصمیم‌گیری درباره آینده این کشور و جهان امری نیست که به لحظه اتخاذ شود و نیاز است چنین اموری با برآوردی از جمیع عوامل انجام شود.
حجت الاسلام رحیمی با بیان اینکه پس از دفاع مقدس رهبر انقلاب کشور را آماده چنین نبردی کرده بود گفت: همین آمادگی سبب شد پس از آنکه ایران با آمریکا و اسرائیل یعنی ابرقدرت‌های اتمی جهان وارد نبرد شد شوک جدی به تمام ناظران جهانی وارد شده و نقش‌آفرینی ایران را در یک سطح جدیدی ارزیابی شود. وی افزود: این آمادگی به حدی بود که پس از توقف جنگ انتظار عمومی در ایران این بود که چرا توقف جنگ را پذیرفتیم و باید انتقام جدی‌تر و بزرگ‌تری از آمریکا و اسرائیل بگیریم و شاید این ذهنیت کم‌رنگ شده است که طرف مقابل ما چه قدرت بزرگی است. نمازگزاران ساوه پس از اقامه نماز جمعه، در قالب اجتماع بزرگ عاشقان ولایت، در مصلی امام علی (ع) این شهرستان تجمع کرده و با سردادن شعارهای«ابوالفضل علمدار، خامنه‌ای نگه‌دار»، «خونی که در رگ ماست، هدیه به رهبر ماست»، «گوش به فرمان توایم خامنه‌ای»، «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل»، نفرت خود از ظالمان را فریاد زدند.#جنگ#امام_جمعه
۷ MB
13:24 - 11 جولای 2025