پل B1 بر پایه باوری ساخته شد که هیچ‌گاه فرو نمی‌ریزد

سیزدهم فروردین ۱۴۰۵، بار دیگر آمریکا به یکی دیگر از دستاوردهای متخصصان جوان ایرانی حمله کرد و بخش‌هایی از پل B1 کرج را که برآمده از ایمان به شعار ما می‌توانیم بود، تخریب کرد. پلی بی‌نظیر که در سایه برخی خودتحقیری‌ها و یا دشمنی‌ها دیده نشد. پلی که نتیجه همت مردان این سرزمین و بر پایه دانش بومی بود.
همانطور که قبلا گفته شد، آمریکا بیش از هر چیز، از این که مردم در کشورهای مختلف دنیا متوجه این واقعیت بشوند که می‌توانند بدون اتکا به قدرت‌های مستکبر عالم و با تکیه بر توانایی‌هایی بومی خود و البته با همت و تلاش موفقیت‌های بزرگی را به دست بیاورند هراس دارد.
آمریکا سال‌ها از طریق رسانه‌های مختلف خویش، در اذهان مردم جهان فرو کرده است که فقط آمریکا می‌تواند طرح‌های بزرگ را به ثمر برساند و الان از این که می‌بیند ملت ایران که سالها تحت شدیدترین تحریم‌ها بوده، این چنین شجاعانه و مقتدرانه در حال جنگ با او است و هیمنه پوشالی او را شکسته، عصبانی می‌شود.
واکنش این دولت خشمگین، ضربه به چیزی است که ملت را چنین استوار نگه داشته است و آن چیز، خودباوری در سایه ایمان به وعده‌ الهی است. دشمن اگر ناو دنا را منهدم کرد و اگر پل B1 را هدف قرار داد، در اصل می‌خواست همان روحیه را هدف قرار دهد ولی‌ نمی‌داند که حتی اگر پل فرو بریزد، آن باور فرو نمی‌ٰریزد.
01:58 - 14 فروردین 1405
جامعه
علم و فناوری
حماسه و مقاومت

43٫6k بازدید