مدیر تیم سایپا: برای به‌درد نخورهایی مثل علی کریمی متأسفم

مدیر تیم فوتبال سایپا به تجاوزهای رژیم صهیونیستی و آمریکا به خاک کشورمان و حمایت برخی چهره‌ها از این موضوع واکنش نشان داد.
کاظم برجلو در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، درباره تجاوز رژیم اشغالگر قدس و آمریکا به خاک ایران، اظهار داشت: تجاوز رژیم جعلی و منحوس صهیونیستی با بوی خیانت و وطن‌فروشی همراه شده است. آنها بزدلانه و با خباثت به خاک پاک ما حمله کردند. آدم باید در جنگ هم جوانمرد باشد.* آمریکا هنوز غیرت مردم و توان نیروهای مسلح ما را نشناخته استوی افزود: ما تا آخرین قطره خون از سرزمین مادری و جایی که در آن ریشه داریم، دفاع خواهیم کرد. یک جان بیشتر نداریم و آن هم فدای این خاک مقدس و ملت عزیزمان. با اشتباه اخیر آمریکا هم شاید جنگ مقداری طولانی شود اما آنها هنوز غیرت مردم و توان نیروهای مسلح ایران را نمی‌شناسند. * می‌توانیم رژیم صهیونیستی را با خاک یکسان کنیم مدیر تیم فوتبال سایپا اضافه کرد: هنوز از بسیاری از تسلیحات نظامی خود رونمایی نکرده‌ایم. در بحث نظامی سوادی ندارم اما می‌دانم اگر بخواهیم می‌توانیم هم رژیم صهیونیستی را با خاک یکسان کنیم و هم درس خوبی به آمریکا بدهیم تا برای کل دنیا، عبرت شود. شاید توقع مردم هم این باشد با یک جواب دندان‌شکن اسرائیل و آمریکا را تنبیه کنیم. شاید این تجاوزها یک مقدار کوچکی امنیت روانی برخی مردم ایران را تحت تأثیر قرار داده باشد اما بدانند کل ایران از هر قشری پای‌کار نظام، ملت و این پرچم مقدس هستند.
* سرباز بدون مرز ایران هستم برجلو ادامه داد: همیشه به دوستان خود می‌گویم سرباز بدون مرز ایران هستم. زمانی در فوتبال بودیم و الان هم خارج از فوتبال هر کاری از من کوچک‌ترین چه در عرصه میدانی و چه جنگی بربیاید انجام می‌دهم و باز هم پرچم کشور خود را برای سرزمین مادری‌، نظام جمهوری اسلامی و مردم عزیز کشورمان در دست می‌گیرم. * به ملت امام حسین گستاخی کردند و تو دهنی خوبی می‌خورندوی عنوان کرد: چند روز دیگر هم ماه محرم می‌رسد. به ملت امام حسین گستاخی کردند و به‌عنوان یک خادم امام رضا(ع) می‌گویم جواب بدی می‌گیرند. برکات امام رضا(ع) برای این کشور کم نخواهد بود و اطمینان دارم باز هم مانند روزهای اخیر، تو دهنی خوبی به این رژیم جعلی خواهیم زد.برجلو اضافه کرد: صهیونیست‌ها بدانند موشک‌هایی که تا الان خورده‌اند، در حکم مزه‌مزه‌کردن بوده و می‌توانیم اسرائیل را با خاک یکسان کنیم. آمریکا هم اشتباه محاسباتی کرد و ضرب‌شست خوبی خواهد خورد.* تا ابد لعنت بر وطن‌فروش اما برای او فقط رو سیاهی می‌ماندمدیر تیم فوتبال سایپا درباره اقدامات و همدستی وطن‌فروش‌ها با دشمن، توضیح داد: تا ابد لعنت بر وطن‌فروش. خیلی از فرماندهان خود را به‌خاطر خیانت همین عده و در حملات بزدلانه دشمن از دست دادیم. هیچ انسانی نباید شرافت خود را زیر پا گذاشته و به سرزمین مادری‌اش خیانت کند. نمی‌دانم باید روی این افراد چه اسمی گذاشت. ان‌شاءالله این اتفاقات با پیروزی نظام، کشور و بالارفتن پرچم مقدس ایران تمام می‌شود و روسیاهی برای وطن‌فروش‌ها می‌ماند. از مسئولان هم می‌خواهم شدیدترین برخوردهای قانونی را با آنها انجام بدهند.
* برای به دردنخورهایی مثل علی کریمی متاسف هستمبرجلو اضافه کرد: البته برای برخی افراد به‌دردنخور مثل علی کریمی هم متأسف هستم. او در این شرایط دست به انتشار مطالبی احمقانه زده است. آدم‌هایی که اصلاً کسی فکرش را نمی‌کرد، در این وضعیت خاص کنار مردم و رهبر کشورشان قرار گرفتند با هر عقیده و سلیقه‌ای اما تعجب می‌کنم اویی که کل نام و اعتبارش را از ایران دارد، چنین رفتارهایی می‌کند. حیف اسم علی که روی این فرد گذاشته‌اند. البته خیلی هم این رفتارهایش اهمیتی ندارد.* منتظر یک اشاره هستیم تا جان خود را فدای ایران کنیم وی تأکید کرد: در پایان اعلام می‌کنم ما تهران و کف خیابان هستیم و منتظر یک اشاره. اگر دستور بدهند، جان خود را فدای ایران می‌کنیم.#اخبار_جنگ #کاظم_برجلو #ایران
12:55 - 2 تیر 1404

4 بازنشر8 واکنش
340٫3k بازدید




5 پاسخ

در پاسخ به @mohpaliz
به درد جرز لای دیوار میخوره

تصویر نمایه‌ی ‌حامد علیمحمدی‌
@hamed_am2 تیر 1404
در پاسخ به @mohpaliz
امثال علی کریمی در خون کودکان شریک هستند.لعنت امام زمان بر علی کریمی.

در پاسخ به @mohpaliz
مرحبا👌

تصویر نمایه‌ی ‌احمد طیبی‌
@Ahmad_tayebi2 تیر 1404
در پاسخ به @mohpaliz
کاظم جان ❤️

تصویر نمایه‌ی ‌9**3551‌
در پاسخ به @mohpaliz
ما روایت داریم هر کس از ظالم حمایت کنه در جرمش شریک هست