جلیلی: دولت و مجلس در کنار هم جهش کشور را شکل میدهد

سعید جلیلی در نشست جمعی از نمایندگان مجلس گفت: به طریق اولی مجلس شورای اسلامی در کنار قوه مجریه می‌تواند نقش بزرگی را ایفا کند؛ این دو بال کنار هم این جهش را شکل میدهد.
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، نشست جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی با سعید جلیلی نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری آغاز شد.سعید جلیلی در این نشست مطرح کرد: نکته اصلی که بخواهم عرض کنم این است که ما در یک موقعیت بزنگاهی حساس هستیم؛ اگر ادعایی هم داریم که انقلاب اسلامی فرصت بود در ۴۵ سال حادثه هارا تبدیل به حماسه کردند امروز یک وظیفه بزرگ و سترگ بر روی دوش همه ما است. آن وظیفه این است که مسیر انقلاب اسلامی به حداقل ها اکتفا نمیکند و به قله ها می نگرد.وی ادامه داد: امروز آنچه که از جانب ما صورت میگیرد به عنوان نمونه و الگویی است از انقلاب اسلامی ، به حداقل ها راضی نباشیم و به قله ها بنگریم.جلیلی تصریح کرد: نگاه به قله ها این نیست که ضعف هارا فقط ببینیم، بلکه باید تلاش جدی داشت برای بر طرف کردن آسیب ها و مشکلات داشته باشیم.وی مطرح کرد: اما چگونه؟ آنچه که بسیار مهم است و باید توجه ویژه در این مقطع داشت، ما امروز در یک نقطه بزنگاهی تمدنی تا یخی هستیم که فرصت های کم نظیر و بعضاً بی نظیر برای کشور ما وجود دارد؛ این شعار باید عصاره برنامه ما باشد.وی تاکید کرد: اگر امروز صحبت میکنیم از یک جهان فرصت مصادیق مختلف در عرصه های گوناگون دارد. اگر این یک واقعیت است حتما ثمره یک جهان فرصت باید یک ایران جهش باشد. برای همین ما فرصتی برای از دست دادن زمان نداریم.جلیلی ادامه داد: زمان را باید با همه وجود درک کنیم و برنامه داشته باشیم و با سرعت و قدرت حرکت کنیم.
وی افزود: اگر شما بخواهید یک ایران جهش را با یک جهان فرصت پیش ببرید چاره ای ندارید بجز اینکه تمام آحاد را پای کار بیاورید در حد وسعشان‌؛ دولتی باید بیاید روی کار که این هارا بشناسد و نقش آفرین باشد و بستر نقش آفرینی مردم را داشته باشد.جلیلی تصریح کرد: اگر در این بزنگاه تاریخی که برخی فرصت ها برایمان پیش آمده در طول تاریخ پدرانمان آرزویش را داشته اند، اگر در این فرصت ها شما به دلیل شاهان گذشته غایب بودید، امروز کشور ما به برکت انقلاب اسلامی فرصت هایی دارد که نه تنها در آن بزنگاه ها غایب نیست، بلکه حضور موثر و چشمگیر داشته باشد.وی عنوان کرد: امروز ما یک نقطه‌ی بزنگاهی داریم که اگر در آن وارد نشویم چهار سال نه بلکه ۴۰ سال عقب خواهیم افتاد.وی خاطرنشان کرد: ما اگر میخواهیم به این هدف والا دست پیدا کنیم نقش مجلس بسیار مهم است؛ مفهوم دولت سایه نه تشکیلات است نه دستگاه بلکه یک گفتمان است، باید هرکس مسائل کشور را دنبال کند و اندازه وسع آن را کمک کند. وی با بیان اینکه هر دانشگاه می‌تواند یک دولت سایه باشد، تصریح کرد: اگر ما این را میگوییم به طریق اولی مجلس شورای اسلامی در کنار قوه مجریه می‌تواند چنین نقش بزرگی را ایفا کند؛ این دو بال کنار هم این جهش را شکل میدهد.اکنون فرصت تعارف و تردید نیست، ما در یک نقطه تاریخی هستیم و باید تصمیم بگیریم.
14:54 - 29 خرداد 1403





1 پاسخ