کابوس اقتصاد جهانی با کاهش ۹۸ درصدی تردد از تنگه هرمز

یک ماه از آغاز جنگی که قرار بود برتری نظامی را تثبیت کند، گذشت؛ اما حالا نفس اقتصاد جهانی با کاهش 98 درصدی تردد از تنگه هرمز بند آمده است.
گروه اقتصادی خبرگزاری فارس؛ با گذشت یک ماه از آغاز تهاجم آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران، اثرات ویرانگر این جنگ، نه‌تنها بر زمین، بلکه در یکی از حیاتی‌ترین مسیرهای آبی جهان، تنگه هرمز، به‌وضوح نمایان شده است. این گذرگاه استراتژیک که پیش از این شاهد عبور مداوم و پررونق صدها کشتی در روز بود، اکنون با کاهش شدید و بی‌سابقه‌ی تردد مواجه شده است. آمارهای رهگیری دریایی تکان‌دهنده است: در حالی که پیش از آغاز جنگ، روزانه به‌طور میانگین بین ۱۳۰ تا ۱۴۰ کشتی از این تنگه عبور می‌کردند، این عدد در اوج بحران به کمتر از ۱۰ کشتی در روز رسیده و در برخی بازه‌ها حتی به چند کشتی محدود شده است؛ وضعیتی که فعالان حوزه کشتیرانی آن را کاملاً بی‌سابقه توصیف می‌کنند.تنگه هرمز که زمانی یکی از پرترددترین گلوگاه‌های انرژی جهان بود، اکنون در بسیاری از روزها تقریباً خالی از رفت‌وآمد کشتی‌ها شده است. این افت شدید تردد، تنها واکنشی مقطعی به تنش‌های اخیر نیست، بلکه ریشه در عوامل جدی‌تری دارد. افزایش چشمگیر ریسک تردد، بالا رفتن هزینه‌های سرسام‌آور بیمه و خروج تعدادی از شرکت‌های کشتیرانی از منطقه، سه عامل اصلی این بحران توصیف می‌شوند. بسیاری از کشتی‌ها یا در آب‌های امن خلیج فارس لنگر انداخته‌اند یا از ابتدا مسیر خود را به سمت این تنگه استراتژیک تغییر نداده‌اند.حتی راهکارهای امنیتی مانند اسکورت نظامی نیز نتوانسته‌اند جریان تردد را به حالت عادی بازگردانند. نااطمینانی همچنان حاکم است و شرکت‌های کشتیرانی ترجیح می‌دهند تا زمان روشن شدن کامل اوضاع، ریسک عبور از این مسیر پرتنش را نپذیرند.
این وضعیت فراتر از کاهش آماری صرف است؛ اختلال در تنگه هرمز، به عنوان یکی از مهم‌ترین شریان‌های اقتصاد جهانی، مستقیماً بر بازار جهانی انرژی و کل زنجیره تأمین کالاها تأثیر گذاشته است. کاهش ۹۸ درصدی تردد در برخی روزها، فشار ویرانگر جنگ را بر یکی از حیاتی‌ترین نقاط اقتصاد جهانی به نمایش می‌گذارد و زنگ خطری جدی برای ثبات بازارهای بین‌المللی به صدا درآورده است.به گفته دبیر انجمن کشتیرانی مسعود پل‌مه، با اشاره به آمارهای حیاتی این آبراه، تأکید کرد که پنج کشور حاشیه جنوبی خلیج فارس، بدون احتساب نفت و گاز، بالغ بر ۲۰ درصد تجارت جهانی معادل حداقل ۱۶۰۰ میلیارد دلار را در اختیار دارند. این رقم معادل یک‌پنجم ارزش مالی تجارت بین‌المللی است و هرگونه اختلال در این منطقه، گردش سرمایه جهانی را با چالش مواجه خواهد کرد.دبیر انجمن کشتیرانی، آمارهای دیگری را نیز در خصوص وابستگی جهان به این تنگه ارائه داد:• انرژی: عبور ۲۰ تا ۴۰ درصد انرژی فسیلی جهان از تنگه هرمز.• نفت و گاز: سهم ۲۰ درصدی نفت و ۳۰ درصدی گاز در این گلوگاه.• محصولات استراتژیک: وابستگی تا ۶۰ درصدی دنیا به محصولات پتروشیمی و کود اوره این منطقه.• لجستیک: تراکنش مالی سالانه بیش از ۱۷۰ میلیارد دلار تنها در بخش لجستیک.#تنگه_هرمز#اخبار_جنگ#اقتصاد_جهانی
21:34 - 10 فروردین 1405
اقتصاد
راه و مسکن

1 بازنشر3 واکنش
92٫3k بازدید


6 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌محمد‌
@North_Korea2 ساعت پیش
جهان تا قبل از این جنگ تنگه هرمز و صاحبش را دست کم گرفته بود و حالا که به لطف خدا در دستان ما هست به اهمیت این موضوع پی بردند.

تصویر نمایه‌ی ‌کنشگر، فعال رسانه‌
@Lantern2 ساعت پیش
در پاسخ به
♦️تصویب طرح اعمال عوارض برای تنگه هرمز در کمیسیون امنیت مجلس🔹عضو کمیسیون امنیت ملی از تصویب طرح مدیریت تنگه هرمز در این کمیسیون خبر داد.محورهای کلیدی این طرح به شرح زیر است:🔹ترتیبات امنیتی تنگه 🔹ایمنی ناو بری 🔹مسائل زیست محیطی 🔹ترتیبات مالی و نظامات عوارض ریالی 🔹ممنوعیت آمریکایی ها و ر…نمایش بیشتر

تصویر نمایه‌ی ‌فقط برای ایران‌
@Kiao0o2 ساعت پیش
در پاسخ به
لزوم خروج از آژانس و NPTخواهشن به حرمت خون این همه شهید بی گناه ، از آژانس و ان پی تی خارج شوید.ما عضو این مراکز شدیم که جنگی به ما تحمیل نشود.حال که هم پول رو دادیم هم چوب را خوردیم و هم پیاز ، دیگر ماندن در این پیمانها ، بی معنی و دهن کجی به خواست ملت ایران است.

@user1774872696462 ساعت پیش
در پاسخ به
برای دسترسی به اینترنت بین الملل پروفایل رو چک کنید#اینترنت #اینترنت_آزاد #اینترنت_بین_الملل

تصویر نمایه‌ی ‌امین یزدان پناه‌
@Amin_Y2 ساعت پیش
در پاسخ به
تصویر نمایه‌ی ‌امین یزدان پناه‌
امین یزدان پناه

@Amin_Y  •  1 روز پیش

لطفاً از پویش زیر حمایت فرمایید:در راستای تقویت ارزش پول ملی، حق عبور (ترانزیت) تنگه هرمز به ریال ایران دریافت شود
مطالبه

حق عبور از تنگه هرمز را به ریال جمهوری اسلامی ایران دریافت کنید

با توجه به اینکه طرح دریافت حق‌عبور (ترانزیت) از تنگه هرمز در دست بررسی است، خواهشمند است در راستای تقویت ارزش پول ملی و مقابله با آثار تحریم‌های ظالمانه (نظیر تضعیف ارزش پول ملی و تورم)، ایده دریافت حق‌عبور مذکور به ریال ایران در طرح فوق مورد ارزیابی قرار گیرد.

مجلس شورای اسلامی ایران

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

@fibonachi22 ساعت پیش
در پاسخ به
بنظر میاد آمریکا و صهیون در حال تدارک یه بازی میدان و رسانه هستند برای اجماع بین المللی ..برنامه اینه به یکباره بعد از این همه خسارت پایان عملیات نظامی رو اعلام کنند و ایران رو در عمل انجام شده قراربدن و از کشورهای دیگه فشار بیارن برای بازگشایی تنگه هرمز در صورت مخالفت مرحله آخر ضربه رو وارد کنند.