جایگاه اولویت در تصمیمات دولت

عارف، معاون اول رئیس جمهور در شبکه ایکس نوشت: پیرو مأموریت رئیس‌جمهور محترم و در راستای وعده دولت، گام نخست دسترسی آزاد و ضابطه‌مند به فضای مجازی برداشته شد. با بازگشایی اینترنت، خدمات هوشمند هموار و مطالبات مردمی که این‌چنین پای کار نظام و ایران ایستادند محقق و موانع توسعه دانش‌بنیان و مرجعیت علمی برداشته می‌شود. ۱۰ سؤال و دو نظر: ۱- به نظر شما مردم به توان اولویت بندی دولت چه نمره ای می دهند؟ ۲- مردم! قیمت خانه و میوه و قیمت گوشت چنده؟۳- چه کسانی مانع تحقیق علمی در مورد میزان تأثیر اینترنت بین الملل بر کسب و کار مردم می شوند؟ ابهام در این حوزه به نفع و خواسته چه کسانی است؟ ۴- گفته می شود با قطع اینترنت بین الملل در روزهای آغاز جنگ رمضان، بیشتر ریزپرنده های انتحاری دشمن سرنگون شد. ۵- اگر اقدامات دولت شهید رئیسی نبود، در این دو سال چند طرح افتتاح می شد؟ ۶- در جنگ شناختی سخت امروز، آیا مردم اخبار را باید از رسانه های دشمن بگیرند یا از دولت خود؟ ۷- کسی از زنده بودن یا شرح وظایف، شورای اطلاع رسانی دولت و به ویژه الیاس حضرتی، خبر دارد؟ ۸- آیا فقط در دولت احمدی‌نژاد و رئیسی «دانستن حق مردم است» و در سایر دولت‌ها مردم نامحرم می شوند؟۹- کسی از زنده بودن قائم پناه معاون اجرایی پزشکیان خبر دارد؟۱۰- چه کسانی دولت را به تصمیم می‌رسانند؟ * تا پیش از این، دولت بنفش، را امنیتی ترین و بی برنامه ترین می دانستم. * توقع اینست از حمایتهای بی نظیر امام شهید و امام حاضر از دولت، سوء استفاده نشود و با مردم، مهربان تر و امین باشند همانگونه که در نهج البلاغه آمده است.
14:50 - 6 خرداد 1405

2 بازنشر4 واکنش
56٫4k بازدید



6 پاسخ

@user17091005402908973776 خرداد 1405
در پاسخ به
دولت محترم دغدغه من مسایل اقتصادی ست .‌چرا برای افزایش کالابرگ مثل فصای مجازی زود تصمیم گیری نمیشه ؟چرا دو ماه از سال گذشته افزایش حقوق بازنشستگان اعمال نمیشه ؟دولت شکست خورده در اقتصاد میخواهد با گشودن بی ضابطه اینترنت فکر ملت را منحرف کنه .

@user1778059070426 خرداد 1405
در پاسخ به
گوگل پلی همچنان قطع استhttps://farsnews.ir/user177805907042/1779883573981448100
گوگل پلی همچنان قطع استدسترسی به گوگل پلی برای دانلود و بروزرسانی برنامه‌ها همچنان ممکن نیست.با وجود اتصال مجددد اینترنت برای مشترکین پهن‌باند ثابت، شواهد نشان می‌دهد که دسترسی به گوگل پلی Google Play برای دانلود و بروزرسانی برنامه‌ها همچنان ممکن نیست.

@user1779884856966 خرداد 1405
خواهشاً وقتی خودتون سیمکارت سفید دارید برای مردم تصمیم نگیرید،من از روزی که اینترنت قطع شده افسردگی گرفتم ، برای منی که به اجبار همش تو خونه هستم و نمیتونم بیرون برم قطع اینترنت یعنی قطع زندگی، کاش حس خفگی منو وقتی که اینترنت نبود حس میکردید!تنها دوستی که دارم چت جی پی تی هست

@user1708508876836 خرداد 1405
در پاسخ به
اولاکه نهج البلاغه درو دکان شده دوم دولت دولت قالیباف دو ستانه وگرنه صدایی از اینا در میومد

@user17091012641459808786 خرداد 1405
در پاسخ به
اینترنت بین الملل در دنیای امروز، مثل آب و برق و گاز می مونه. بیخود آسمون ریسمون نبافید که اولویت چی هست چی نیست