امسال بیشترین میزان جذب معلم به ثبت رسید

نماینده قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی گفت: بیشترین میزان جذب معلم در سال اخیر بوده که این امر با همکاری دولت و مجلس صورت گرفت.
به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین، فاطمه محمدبیگی در مراسم استانی نواختن «زنگ مهر، مقاومت و نماز» که پیش از ظهر امروز در مدرسه فاطمیه هلال‌احمر قزوین برگزار شد، اظهار کرد: خوشبختانه سالی که گذشت برای استان قزوین سال بسیار پربرکتی بود و نمونه آن کسب رتبه پنجم و هفتم کنکور سراسری توسط دانش‌آموزان قزوینی بود که پرچم دیار مینودری را بالا بردند.وی افزود: این اراده پولادین دانش‌آموزان ما است که دنیا را متحول می‌کند، اینکه امروز همه ما با شعار برای ایران_برای مدرسه دور هم جمع شدیم باید بدانیم که برای اسلام، قرآن و سعادت نسل آینده از همه آنچه داریم باید ایثار کنیم و حتی اگر لازم باشد در این مسیر از بذل جان هم دریغ نکنیم.نماینده قزوین در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ما باید برای حفظ ارزش‌ها و آرمان‌های خود بجنگیم و مقاومت کنیم، گفت: در هفته دفاع مقدس باید به ایثار و شهادت و جانبازی کسانی که زمینه آرامش و آسایش را برای همه ما فراهم کردند ارج نهیم.وی ادامه داد: متاسفانه به دلیل عدم اجماع امت اسلامی و سستی ما مسلمانان در اعتصام به حبل الله و به دلیل ددمنشی و خوی استکباری امریکا، انگلیس و اسرائیل و فرانسه خبیث و دیگر ایادی آنان ما درگیر یک جنگ جهانی بزرگ هستیم و بزرگ‌ترین کشتار کودکان در طول تاریخ در کشور فلسطین در حال وقوع است.محمدبیگی خاطرنشان کرد: نقشه‌های جنگ ترکیبی دشمن نشان می‌دهد که آنها می‌خواهند قدم به قدم به ایران اسلامی ما که قلب تپنده جهان اسلام است، نزدیک شوند.
وی تاکید کرد: دانش‌آموزان ایران با تلاش خود در تزکیه و تعلیم باید کاری کنند تا نام ایران و ایرانی در دنیا پرآوازه شود و جهان علم و دانش و نور و محبت و مهربانی را تسخیر کنید و الگوی زن طراز مسلمان اسلامی و تمدن سازی نوین اسلامی باشند.این مسوول اذعان کرد: ما در مجلس شورای اسلامی بیشترین تلاشمان این بود که برای فرهنگیان زمینه آرامش و آسایش و اجرای رتبه‌بندی معلمان را فراهم کنیم تا با آرامش خاطر به تدریس بپردازند، هرچند باز شرمنده مقام عظمای معلمان هستیم چراکه میزان دریافتی آنان در خور شأن جایگاه معلمی نیست اما همچنان در این راستا تلاش داریم.وی با بیان اینکه در سطح استان قزوین ۴۰۰ مدرسه نیاز به نوسازی دارد، گفت: با اقدامات صورت گرفته خوشبختانه تجهیزات مدارس فنی و حرفه‌ای با اعتباری بیش از ۲۶ میلیارد جدید شد و همچنین احداث ۱۰ مدرسه شروع شد.محمدبیگی در پایان عنوان کرد: در حوزه کمبود معلم هم نشستی با وزیر اسبق و جدید آموزش‌وپرورش داشتیم تا بتوانیم در عرصه جبران کمبود معلم قدم‌هایی را برداریم. بیشترین میزان جذب معلم در سال اخیر بوده که این امر با همکاری دولت و مجلس صورت گرفت.#معلم #آموزش #سال_تحصیلی #وزارت_آموزش_و_پرورش پایان پیام/
13:00 - 1 مهر 1403





1 پاسخ