جزئیات تخصیص زمین به بیش از ۱۵۰۰ متقاضی در اراضی ۵۹ هکتاری دامغان

مدیرکل راه و شهرسازی استان سمنان از تخصیص زمین به ۴۳۲ نفر از مشمولان طرح جوانی جمعیت و ۷۲۰ متقاضی نهضت ملی مسکن در اراضی ۵۹ هکتاری دامغان خبر داد.
خبرگزاری فارس_ سمنان: تأمین زمین به عنوان نخستین و مهم‌ترین گام در فرآیند خانه‌دار شدن، همواره یکی از دغدغه‌های اصلی متقاضیان مسکن بوده است.در این میان، استان سمنان با اجرای پویای طرح‌های ملی مسکن، از جمله نهضت ملی مسکن و طرح جوانی جمعیت، موفقیت‌های قابل توجهی کسب کرده است. جدیدترین نمونه این اقدامات، تخصیص زمین به یک‌هزار و ۱۵۲ نفر از متقاضیان در اراضی ۵۹ هکتاری دامغان است.سیدمحمد حسینی‌طباطبایی، مدیرکل راه و شهرسازی استان سمنان از تخصیص زمین به مشمولان طرح جوانی جمعیت و متقاضیان نهضت ملی مسکن در اراضی ۵۹ هکتاری دامغان خبر داد.وی اظهار کرد: در این محدوده، ۷۲۰ متقاضی نهضت ملی مسکن در قالب گروه‌های سه‌نفره خودساز و ۴۳۲ مشمول طرح جوانی جمعیت ساماندهی شده‌اند.
مدیرکل راه و شهرسازی استان سمنان افزود: برای این اراضی، ۲۴۰ قطعه زمین ویژه متقاضیان نهضت ملی مسکن و ۴۳۲ قطعه ویلایی برای مشمولان طرح جوانی جمعیت در نظر گرفته شده است.حسینی‌طباطبایی خاطرنشان کرد: تا امروز، قرارداد واگذاری ۴۳۲ قطعه برای مشمولان طرح جوانی جمعیت صادر و تحویل شده است. همچنین ۷۲۰ متقاضی نهضت ملی مسکن در مراحل واریز وجه و تکمیل پرونده قرار دارند.به گفته وی، تاکنون ۱۶۰ گروه (۴۸۰ نفر) نسبت به تکمیل پرونده و واریز وجه اقدام کرده‌اند و ۹۰ گروه (۲۷۰ متقاضی) قرارداد واگذاری زمین دریافت کرده‌اند.
مدیرکل راه و شهرسازی استان سمنان بیان کرد: نقشه‌های عملیات اجرایی آماده‌سازی این سایت تهیه شده و اکنون کار برآورد نهایی هزینه آماده‌سازی برای برگزاری مناقصه و انتخاب پیمانکار در جریان است.وی تأکید کرد: در اجرای قانون جهش تولید مسکن و طرح نهضت ملی مسکن، همچنین اراضی ۴۸ هکتاری دیگر در این شهرستان برای ۱,۰۷۴ متقاضی و اراضی هفت هکتاری برای ۱۴۰ مشمول طرح جوانی جمعیت تأمین شده است.مسکن نیاز اساسی و کلیدی برای ثبات خانواده و جامعه است و برآورده کردن آن نیازمند عزم ملی، تأمین زمین ارزان، قوانین آسان و حمایت از اقشار ضعیف است. طرح‌هایی مثل نهضت ملی مسکن، گامی مهم برای تحقق نقش دولت در تأمین سرپناه است. امید می‌رود با ادامه این روند و همکاری دستگاه‌ها، هیچ خانواده‌ای بدون مسکن مناسب نماند.
#مسکن#جوانی_جمعیت#راه_و_شهرسازیاخبار استان سمنان را اینجا بخوانید: ‎@semnan
12:36 - 23 اردیبهشت 1405
راه و مسکن
استان ها
سمنان

1 بازنشر24 واکنش
13٫3k بازدید