اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  مرکزی

ساوه به کارگاه ساختمانی تبدیل می‌شود/ مشارکت خیرین در بازسازی یا ساخت ۶۵ درصد مدارس

فرماندار ساوه با بیان اینکه برای توسعه شهرستان، ساوه را تبدیل به یک کارگاه ساختمانی خواهیم کرد، گفت: شهرستان ساوه به دلیل رشد جمعیت قابل توجه، با کمبود فضای آموزشی روبرو است.

ساوه به کارگاه ساختمانی تبدیل می‌شود/ مشارکت خیرین در بازسازی یا ساخت ۶۵ درصد مدارس

به گزارش خبرگزاری فارس از ساوه، مهدی الیاسی امروز در آیین افتتاح مدرسه قدیمی حافظ روستای نور علی بیک اظهار کرد: امیدواریم امر مدرسه‌سازی به مدد خیرین این حوزه، ادامه پیدا کند و ما هم همراه و همیار آنها در این کار خیر هستیم؛ دولت در بحث مدرسه‌سازی به کمک خیرین نیازمند هست.

وی با بیان اینکه برای توسعه شهرستان، ساوه را تبدیل به یک کارگاه ساختمانی خواهیم کرد افزود: مردم این روستا در اقدامات خیرخواهانه پیشگام هستند و به همت همین اهالی یک درمانگاه بسیار خوب نیز احداث شده که نشان می‌دهد این روستا راه پیشرفت و توسعه را در پیش گرفته است.

فرماندار ساوه همچنین با قدردانی از خیرین مدرسه‌ساز، خواستار حضور مؤثر خیرین در حوزه‌های مختلف شد و ابراز امیدواری کرد با مشارکت خیرین در بخش‌های مختلف، زمینه توسعه زیرساخت‌های شهرستان فراهم شود.

مدیرکل تجهیز و نوسازی مدارس استان مرکزی نیز در این برنامه با اشاره به اقدامات انجام شده در سال جاری گفت: اداره کل تجهیز و نوسازی مدارس استان در سال ۱۴۰۱، تعداد ۴۲ پروژه در قالب ۷۴۱ درس با زیربنای برابر با ۳۱ هزار و ۶۲۸ مترمربع و با اعتباری بالغ بر ۲ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال تحویل آموزش و پرورش شده است.

جواد لنجابی اظهار کرد: از این ۴۲ پروژه، ۳۶ پروژه به صورت مشارکت خیرین مدرسه‌ساز و ۶ پروژه به صورت تمام خیری تحویل شده است که متوسط ۸۶ مترمربع تحویل فضا در هرروز می‌باشد.

وی در ادامه تصریح کرد: در دهه مبارک فجر همزمان با افتتاح ۱۱۰۰ پروژه در سراسر کشور که با حضور رئیس جمهور انجام شد، ۱۱ پروژه در قالب ۸۸ کلاس درس و با زیربنای ۱۱ هزار و ۱۶ مترمربع و با اعتباری بالغ بر ۹۴۵ میلیارد ریال تحویل شده است.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان ساوه نیز در این مراسم با بیان اینکه ساوه نیاز به ایجاد مدارس جدید دارد گفت: شهرستان ساوه به دلیل دارا بودن رشد جمعیتی قابل توجه، با کمبود فضای آموزشی روبروست که همت خیرین مدرسه‌ساز همچون گذشته می‌تواند گام بلندی برای رفع این کمبودها باشد.

اصغر قراخانلو بیان کرد: حدود ۶۵ درصد مدارس ساوه را خیرین بازسازی و یا ساخته‌اند و با توجه به نیاز شهرستان ساوه به فضاهای آموزشی جدید از خیرین درخواست می‌کنیم که در این حوزه بیش از پیش ورود پیدا کنند.

گفتنی است در پایان این برنامه از جمعی از خیرین که در ساخت این بنا مشارکت داشتند تقدیر شد.

به گزارش فارس این پروژه که در واقع بازسازی مدرسه قدیمی این روستا بود به همت خیرین مدرسه‌ساز با هزینه‌ای بالغ‌بر ۶ میلیارد ریال ترمیم، بازسازی و مقاوم‌سازی شده است.

پایان پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول