رهبر شهید نظام را شکست ناپذیر کرد
♦️مهدی یمینی
امام خامنه ای(ره) با شهادت خود نظام را شکست ناپذیر کرد. این جمله آنقدر برای ایرانی ها واضح و روشن است که نیاز به تفسیر ندارد. و این دشمن است که از فهم همین جمله ی ساده عاجز است.
یکی از شعارهای اصلی مردم در اقصی نقاط ایران، در روزهای گذشته هم همین جمله ی ساده بود که «خامنه ای شهید» به مراتب برای آمریکا و اسرائیل خطرناک تر است. که معنای آن را بزودی با درد شدید حس خواهند کرد.
کشور بزرگ و پهناور ایران هیچ عجله برای اقدام ندارد. با عشق و شور و حال خاص و درعین حال آرامش و سکینه ی قلبی که از خدا می گیرد، اول امام شهید خود را به خاک می سپارد. و با آرامش و متانت مثال زدنی، خبرگان ملت، رهبر جدید را انتخاب می کنند. ملت ایران با رهبر جدید بیعت می کند و آنگاه ایران اسلامی خدا را شکر می کند که در این مقطع مهم و سرنوشت ساز، بر این ملت منت نهاد و این افتخار و فرصت را به مردم ایران داد تا وظیفه ی تاریخی شان را بعد از سالها انتظار و آرزو به انجام برسانند. این فرصت ارزان به دست نیامده که ملت ایران _خدای ناکرده_ آن را مفت از کف بدهد. در مقطع زمانی که در اسرائیل، منفور ترین، بی آبرو ترین و جنایتکارترین عنصر فاسدی چون نتانیاهو _که حتی دادگاه های غربی و دیوان بین المللی لاهه این موجود منفور زا محکوم و حکم جلب او را صادر کرده_ در راًس قدرت است. و در آمریکا نیز، فاسد ترین، نانجیب ترین، منفورترین، کثیف ترین و بی آبرو ترین رئیس جمهورِ نه تاریخ آمریکا، بلکه تاریخ جهان، حاکم است، فرصتی استثنائی در اختیار ملت ایران قرار گرفته است که یکجا و در یک حرکت، انتقام همه ی مظلومان جهان را از شقی ترین، ظالم ترین، فاسد ترین و منفورترین فراعنه ی عصر حاضر بگیرد.
این شهادت، مظلومیت ایران را در کل جهان نشان داد و حقانیت ایران را به اثبات رساند. علیرغم اینکه امپراتوری دروغ و غول های رسانه ای جهان در تلاش هستند حقیقت را وارونه نشان بدهند، ولی این شهادت مظلومانه، طلسم شیطانی «سناریوی دروغ و جهالت» استکبار را شکست و هر روز که بیشتر می گذرد، یابوی مست صهیونیسم بیش از پیش در منجلاب باتلاق متعفن دروغ و فریب و ظلم و جنایت که خود ساخته، فرو خواهد رفت.«خامنه ای شهید»، بهمن عظیمی است که تازه حرکت خود را آغاز کرده است که هر لحظه نیز بر ارتفاع و عظمت و سرعت اش افزوده می شود و دیرزمانی نخواهد بود که هیبت پوشالی کاخ ظلم فرعون زمان را زیر نخاله های خرابه های شان دفن کند.
دشمن در یک سناریوی پیچیده، در طی سالهای گذشته، تمام ظرفیت تهاجمی تبلیغاتی و امواج تیرهای زهرآگین خود را روی شخص رهبرمان متمرکز کرده بود و حجم عظیمی از خوراک رسانه ای مسموم بر سر توده های مردم و اقشار مختلف می ریخت. عمق، حجم و استمرار این فضا سازی های مسموم در این اواخر به حدی زیاد بود که گاه مشاهده می شد عاقل ترین افراد و عالم ترین اشخاص را به زمین می زد. خدای محمد(ص) و علی(ع) و خدای خمینی و خامنه ای، زیبا تر از این نمی توانست با یک حرکت، تمام این سرمایه گذاری عظیم ، پیچیده و و گسترده ی دشمن را خنثی کند.خدای خامنه ای اراده کرد که دشمن ذبون به دست خود، خودش را بیچاره کند و با ترور ناجوانمردانه و به شهادت رساندن رهبر انقلاب اسلامی ایران، ولی امر مسلمین، امام امت و پیشوای شیعیان جهان، در دفتر کار خود و نه در پناهگاه امن، درحالیکه همه ی اعضای خانواده در کنارش بودند، آن سرمایه گذاری عظیم و گسترده ی شیطان بزرگ را خنثی کند، بسوزاند، خاکستر کند، دود کند و به هوا بفرستد. و در نهایت «نظام» را برای سالهای طولانی بیمه کند. همانطور که جدّ او و مقتدای او علی(ع) امام اول شیعیان، با شهادت خود در مسجد و در محراب نماز ، تمام خباثت های بنی امیه را خنثی کرد و خدای عز و جل شب شهادت او را شب قدر قرار داد.امام خامنه ای (ره) نیز با انتخاب شهادت خود در ماه مبارک رمضان، آخرین حرکت مبارزاتی اش را هم به خوبی و زیبایی تمام به انجام رساند. که از این پس، دنیا نتایج آن را اندک اندک و آرام آرام نظاره خواهد کرد. اولینِ آن، زمان انتخاب رهبر آینده خواهد بود. ان شاءالله
12:49 - 13 اسفند 1404