شکایت جدید آمریکایی‌ها از تیک‌تاک

ایالت‌های آمریکا با اتهام عدم توانایی تیک‌تاک در محافظت از کودکان به دنبال اعمال جریمه جدید علیه این شرکت هستند.
به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از رویترز، تیک‌تاک با شکایت‌های جدید ۱۳ ایالت آمریکا و ناحیه کلمبیا روبرو شده است که آن را به آسیب رساندن و ناکامی در محافظت از جوانان متهم می‌کند.شکایت‌های جداگانه‌ای در نیویورک، کالیفرنیا، ناحیه کلمبیا و ۱۱ ایالت دیگر طرح شده که مبارزه حقوقی تیک‌تاک با نهادهای نظارتی آمریکا را گسترش داده و به دنبال جریمه‌های مالی جدید علیه این شرکت است.این ایالت‌ها تیک‌تاک را به استفاده از نرم‌افزار عمداً اعتیادآور طراحی شده برای تماشای طولانی‌مدت و مکرر کودکان و ارائه نادرست اثربخشی تعدیل محتوا متهم می‌کنند.راب بونتا، دادستان کل کالیفرنیا، در بیانیه‌ای گفت تیک‌تاک اعتیاد به این شبکه اجتماعی را برای افزایش سود شرکت پرورش می‌دهد. تیک‌تاک عمداً کودکان را هدف قرار می‌دهد زیرا می‌داند که کودکان هنوز دفاع یا ظرفیت کافی برای ایجاد مرزهای سالم در مورد محتوای اعتیادآور ندارند.
لیتیشا جیمز، دادستان کل نیویورک، گفت: جوانان به دلیل وجود شبکه‌های اجتماعی اعتیادآور مانند تیک‌تاک با سلامت روان دست‌وپنجه نرم می‌کنند.تیک‌تاک هفته گذشته گفت که با ادعاهای مبنی بر عدم محافظت از کودکان کاملاً مخالف است و در واقع، محافظت‌های قوی برای نوجوانان و والدین ارائه می‌دهد.برایان شوالب، دادستان کل واشنگتن دی سی، ادعا کرد که تیک‌تاک از طریق ویژگی‌های پخش زنده و ارز مجازی خود یک کسب‌وکار انتقال پول بدون مجوز را اداره می‌کند.
۸ ایالت از جمله کالیفرنیا و ماساچوست در مارس ۲۰۲۲(اسفند_فروردین ۱۴۰۰) اعلام کرده بودند که تحقیقات سراسری در مورد تأثیرات تیک‌تاک بر جوانان را آغاز کرده‌اند.وزارت دادگستری آمریکا در ماه آگوست(مرداد_شهریور) از تیک‌تاک به دلیل ادعای عدم محافظت از حریم خصوصی کودکان در این برنامه شکایت کرد. ایالت‌های دیگر از جمله یوتا و تگزاس پیش‌ازاین از تیک‌تاک به دلیل ناکامی در محافظت از کودکان در برابر آسیب شکایت کرده‌اند.
____آخرین مطالب حوزه فناوری را در صفحه اصلی «علم و پیشرفت» بخوانید.‌‎‎@ScientificAcademic
19:05 - 17 مهر 1403





1 پاسخ