رضا طوسی در گفتوگو با خبرنگار فارس در سنندج عنوان کرد: آشپزخانه اطعام نیازمندان هم زمان با نخستین روز از ماه مبارک رمضان آغاز به کار کرده و تا پایان ماه رمضان تهیه و پخت غذای نیازمندان انجام میشود.
وی افزود: براساس برنامهریزی انجام شده از طریق این آشپزخانه روزانه ۱۵۰۰ پرس غذای گرم پخت و در بین خانوادههای تحت حمایت سنندجی توزیع خواهد شد.
طوسی تصریح کرد: هم زمان در سایر شهرستانهای استان نیز این آشپزخانه دایر شده و روزانه ۶ هزار پرس غذای گرم از طریق این آشپزخانه.ها تهیه و در بین مددجویان سطح استان توزیع خواهد شد.
وی ادامه داد: برنامهریزی شده تا پایان ماه مبارک رمضان ۱۸۰ هزار پرس غذای گرم و ۳۰ هزار سبد کالا در بین مددجویان توزیع شود.
مدیرکل کمیته امداد استان کردستان ترویج سنت حسنه انفاق و نیکوکاری و فراهم کردن زمینه شرکت حداکثری مردم و همچنین هدفمندکردن انفاقات و نذورات مردمی را از دیگر اهداف ایجاد این آشپزخانه عنوان کرد.
وی افزود: ماه رمضان سال گذشته ۱۲۳ هزار پرس غذای گرم و ۲۳ هزار سبد کالا در بین نیازمندان کردستانی توزیع شد.
انتهای پیام/۲۳۳۰/۷۱