اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  کردستان

پتانسیل وزنه‌برداری در کردستان مطلوب است/دستیابی استان به جایگاه واقعی در گرو فعالیت مستمر است

رییس هیات وزنه برداری استان کردستان پتانسیل‌های ورزشی در استان را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: با برنامه‌ریزی و آموزش رده سنی پایه می‌توانیم برای آینده حرف‌هایی برای گفتن داشته باشیم.

پتانسیل وزنه‌برداری در کردستان مطلوب است/دستیابی استان به جایگاه واقعی در گرو فعالیت مستمر است

شاهو جوانمردی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در سنندج وزنه‌برداری بانوان در کردستان را موفقیت‌آمیز توصیف کرد و افزود: در چند سال اخیر بانوان در مسابقات وزنه‌برداری درخشیده‌اند و موفق به کسب رتبه نخست کشوری شدند.

وی اظهار کرد: برخلاف آقایان که نتوانستند در بخش تیمی به پیشرفت و موفقیت قابل قبولی دست یابند، بانوان در چند سال اخیر در المپیاد استعدادهای برتر کشور حائز کسب رتبه برتر کشوری شدند.

وی پیشرفت آقایان را نیازمند برنامه‌ریزی دانست و گفت: وزنه‌برداری کارگران و دانشجویان در رده سنی بزرگسالان افتخار آفرین بودند و در این بخش توانستند ۲ عنوان کارگری قهرمانی در کشور کسب کنند.

جوانمردی یادآور شد: در چند سال گذشته برنامه‌ریزی‌ها و زیرساخت‌های رشد و آموزش وزنه‌برداری در رده سنی نونهالان انجام شده است، امید است بتوانیم نسلی افتخارآفرین برای استان پرورش دهیم.

رئیس هیات وزنه‌برداری استان کردستان خاطرنشان کرد: در چند سال گذشته بانوان در زمینه استعدادیابی و حضور در المپیاد استعدادهای برتر در ۲ سال متوالی قهرمان آور و مدال آور بودند.

وی با اشاره به برنامه استعدادیابی آقایان در رده سنی نونهالان گفت: سال گذشته آقایان موفق به کسب ۲ مدال نقره و یک برنز شدند.

وی اظهار کرد: در چند سال گذشته وزنه‌برداری استان به حاشیه رانده شده و استقبال خوبی از آن نشده است و مشکلاتی گریبانگیر این رشته ورزشی شده است.

جوانمردی پتانسیل‌های ورزشی در کردستان را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: با برنامه‌ریزی و آموزش رده سنی پایه می‌توانیم برای آینده حرف‌هایی برای گفتن داشته باشیم.

وی قهرمان‌پروری در رشته وزنه‌برداری را زمان‌بر دانست و افزود: کردستان برای دستیابی به جایگاه واقعی نیازمند فعالیت مستمر و مداوم است.

وی با اشاره به برگزاری اردوهای مختلف در چند سال گذشته یادآورشد:  سال گذشته حضور اولین داور المپیکی و اولین مدال‌های بین‌المللی در زمینه مربیگری و داوری به کردستان اختصاص داشت.

به گفته جوانمردی، ورزشکاران کردستان در مسابقات غرب آسیا در رده سنی جوانان ۶ مدال مختلف کسب کردند.

وی فرسودگی و استهلاک امکانات و فضای محدود وزنه‌برداری در شهرستان‌ها را بزرگترین چالش پیش‌روی وزنه‌برداری کردستان بیان کرد و گفت: امکانات مورد نیاز رشته وزنه‌برداری نیازمند نوسازی و تجهیز است.

رئیس هیات وزنه‌برداری استان کردستان افزود: علیرغم برنامه‌های متعدد برای رده‌های سنی مختلف در بخش پسران و بانوان اما شیوع بیماری کرونا منجر به لغو بسیاری از برنامه‌ها شده است، امید است در آینده روند این فعالیت‌ها ادامه پیدا کند.

به گفته وی، رشد و پیشرفت در وزنه‌برداری نیازمند حمایت از سوی خانواده‌ها و نیز حمایت مالی اداره ورزش و جوانان است.

جوانمردی پرورش چهره‌های افتخارآفرین و قهرمان‌پرور را نیازمند برنامه‌ریزی در رده‌های سنی مختلف دانست.

انتهای پیام/۲۳۳۰/۸۵

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول