طرح‌های قرآنی شاخص و موثر در کردستان حمایت می‌شود

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان گفت: از طرح‌های قرآنی شاخص و موثر که منجر به حفظ قرآن کریم و یادگیری علوم و معارف قرآنی شود، حمایت همه جانبه می‌کنیم.
به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، علی‌اصغر دریایی در نشست هم‌اندیشی با مدیران موسسات قرآنی و فعالان و حافظان قرآنی کریم شهر سنندج که به مناسبت ماه مبارک رمضان در کتابخانه امام خامنه‌ای شهر سنندج برگزار شد، اظهار داشت: از طرح‌های قرآنی که منجر به حفظ و ترویج علوم و معارف قرآنی کریم در میان جوانان و نوجوانان شود حمایت همه جانبه خواهد شد.وی افزود: ما در سال گذشته 21 برنامه شاخص و مختص به فعالیت‌ها و رویدادهای قرآنی در سطح استان برگزار شد که بعضی از این برنامه‌ها و رویدادها با گستره کشوری و استانی از جمله مسابقات ملی قرآن کریم مدهامتان که با حضور 280 نفر از قاریان و حافظان برجسته کشور و همچنین هفته قرآن کریم همراه با نمایشگاه قرآنی در خانه کرد سنندج برگزار کردیم.دبیر شورای فرهنگ عمومی استان کردستان اضافه کرد: به حقیقت دولت و حکومت ما، حکومت قرآنی است بدون شک یکی از مهمترین راهبردهای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان برگزاری و حمایت از برنامه‌ها و طرح‌های قرآنی است.وی با اشاره به اینکه مهجوریت قرآن کریم که توسط ما قرآنی‌های صورت می‌گیرد، اذعان داشت: امور قرآنی و فرهنگی اگر با مشارکت مردم و با حضور آنها انجام شود بدون شک ماندگار خواهد شد، اگر وظیفه ماست که هست از همه طرح‌های قرآنی شاخص و موثر حمایت و پشتیبانی کنیم معتقدیم مردم بایستی مجری و برگزارکننده فعالیت‌های قرآنی باشند تا موثر واقع شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ضمن اذعان به اینکه خودش از فعالان عرصه قرآنی است و دردها را خوب می‌شناسد، خاطرنشان کرد: خارجی‌ها از علوم و معارف قرآنی برای پیشرفت خود نهایت استفاده را می‌کنند اما متاسفانه ما قرآن در مهجوریت قرار دادیم و همین مسئله در جامعه موجبات بروز آسیب‌های اجتماعی و فرهنگی را درمیان جوانان و نوجوانان را فراهم نموده است.وی بازگشت به قرآن کریم را یک ضرورت عاجل دانست و عنوان کرد: گوته یکی از شاعران و ادیبان آلمانی راز موفقیت خویش را در بازگشت به مفاهیم قرآنی که قبل از آن از این کتاب آسمانی رویگردان بود، دانسته و پروفسور حسابی هم معقتقد بود در آزمایشگاه‌های کشورهای خارجی از علوم و معاف قرآنی ما نهایت استفاده را می‌کنند.دریایی با اشاره به قدردانی از مفاخر عرصه قرآن کریم استان بیان داشت: در سال گذشته از 92 نفر فعال قرآنی، فرهنگی، رسانه‌ای و هنری در منازل آنها سرکشی و قدردانی بعمل آمد بدون شک در سال جدید نیز همین رویه را ادامه خواهیم داد و با مفاخر و حافظان قرآن کریم دیدار و حرف‌های آنها را از نزدیک خواهیم شنید، امروز نیز از ملا نجم‌الدین هاشمی پیشکسوت، حافظ قرآن کریم و اذان گویی برجسته به همین مناسبت تجلیل کردیم.وی تصریح کرد: ما از طرح‌های قرآنی موثر استقبال می‌کنیم و از موسسات قرآنی نیز تقاضا داریم طرح‌های خویش را در سامانه «حمد» که مختص فعالیت‌های قرآنی و بیمه فعالان قرآنی است، نیز استفاده نمایند.وی در پایان اظهار داشت: تاکنون 483 نفر از فعالان قرآنی استان در صندوق اعتبار هنر کشور عضو و مشمول بیمه تامین اجتماعی شده‌اند.انتهای پیام/2330/74
12:29 - 7 آوریل 2024

1 واکنش
650 بازدید




1 پاسخ