دانش آموزانی دانا اما ناتوان تربیت کردیم

گردهمایی مربیان پیشتاز استان خوزستان، پیش از ظهر امروز با حضور مشاور قائم مقام سازمان دانش‌آموزی کشور و جمعی از مربیان فعال سراسر استان در سالن طلائیه آموزش و پرورش ناحیه 4 اهواز برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز، گردهمایی مربیان پیشتاز استان خوزستان، پیش از ظهر امروز با حضور مشاور قائم مقام سازمان دانش‌آموزی کشور و جمعی از مربیان فعال سراسر استان در سالن طلائیه آموزش و پرورش ناحیه4اهواز برگزار شد. دانش آموزانی دانا اما ناتوان تربیت کردیم علی نقی یزدان پناه، مشاور رئیس سازمان دانش‌آموزی کشور، با اشاره به هدف از تشکیل سازمان دانش‌آموزی، اظهار کرد: از سال1376 به بعد کلید تشکیل سازمان دانش‌آموزی را در کشور زدیم اما اولین سوالی که شاید به ذهن هر مخاطبی خطور کند این است که" سازمان دانش آموزی برای پاسخ به چه نیازی تاسیس شد؟" وی افزود: هدف از تشکیل سازمان دانش‌آموزی، پاسخ به نیازهایی بود که در مدرسه پاسخ داده نمی‌شد؛ آموزش‌و‌پرورش از معجزه سازمان دانش‌آموزی آگاه نیست چون اگر می‌دانست در عوض هل دادن این سازمان، آن را روی سرش میگذاشت. یزدان پناه ضمن تکیه‌گاه دانستن منابع دینی و مذهبی، عنوان کرد: این منابع باید توسط دانش‌آموزان حفظ شود؛ ما در آموزش و‌پرورش دانش آموزانی دانا اما ناتوان تربیت کردیم؛ دانش‌آموزانی که نه مسؤولیت پذیرند و نه حتی نظم‌پذیر و همه این چالش‌ها به علت غفلتی است که از کار گروهی شده است. وی با تاکید بر اهمیت کردار بر گفتار، بیان کرد: امروزه درس‌های تربیتی گفتنی نیست و با سخنرانی و موعظه نمی‌توان عمل را تغییر داد؛ مشکل ما این است که متوجه نیستیم بعضی توانمندی‌ها را باید در حوزه کرداری و رفتاری منتقل کنیم.
یزدان پناه در پایان افزود: علت اصلی این‌که جامعه به آسیب‌های اجتماعی دچار می‌شود  این است که عملکرد مسؤولین با گفته‌هایشان مغایر است؛ امیدوارم با تلاش و همت معلمان، بتوانیم این انقلاب شکوهمند را استمرار ببخشیم دانش آموزان، سرمایه نظام اجتماعی اند علیرضا مسرور، مدیر سازمان دانش‌آموزی استان خوزستان ضمن اشاره به فرارسیدن چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، اظهار کرد: یکی از دستاوردهای انقلاب اسلامی، تاسیس سازمان دانش‌آموزی است؛ سازمانی که هدف خود را القا شور و نشاط به جامعه می‌داند و عقیده دارد که فضای مدارس را باید به گونه‌ای تنظیم کرد که خروجی‌های آن تبدیل به سرمایه شوند. وی افزود: وظیفه تمام نهادهای فرهنگی و مسؤول، توسعه‌دادن سرمایه‌های نظام اجتماعی است و سرمایه، دانش‌آموزانی هستند که به ما اعتماد کرده و در فعالیت‌ها شرکت می‌کنند؛ سازمان دانش‌آموزی موظف است که نیروی انسانی خام را به یک شهروند مفید در جامعه تبدیل کند. مسرور در اشاره به مجلس دانش‌آموزی، عنوان کرد: استان خوزستان از لحاظ فعالیت‌های سازمان دانش‌آموزی، جز 5استان برتر کشور است؛ در حال حاضر توانستیم 100هزار دانش‌آموز را جذب سازمان کنیم تا توسط 3هزار مربی، ضمن انجام فعالیت‌های تشکیلاتی، آموزش‌های لازم را نیز کسب کنند.
وی افزود: 9 کرسی از مجلس دانش‌آموزی متعلق به دانش‌آموزان خوزستان است و در هئیت رئیسه مجلس دانش‌آموزی همیشه یک نفر از خوزستان حضور دارد؛ همچنین دفاتر خبرگزاری دانش‌آموزی پانا را در مدارس راه‌اندازی کردیم تا نیروی متعهد و مستعد در زمینه‌های خبرنگاری و عکاسی، شناسایی و پرورش پیدا کنند نه به استعمارگری و استعمارپذیری محمد تقی زاده، مدیرکل آموزش‌وپرورش خوزستان ضمن تشریح جغرافیای ایران در برهه‌های مختلف تاریخی، اظهار کرد: با بررسی تاریخ قبل از انقلاب در حوزه سیاست خارجی خواهیم دید که یا استعمارگر بودیم و یا استعمارپذیر؛ و در قبل از انقلاب در دوره‌ای که ایران، قدرت مطلق دنیا و منطقه شد دیدیم که در عرض 24ساعت از آن امپراطوری عظیمش تبدیل به کشوری استعمارپذیر شد. وی در بخش دیگری از گفته‌هایش افزود: انقلاب اسلامی برای دنیا یک پیام داشت که متاسفانه بخش استعمارگر دنیا، به خصوص آمریکا، آن را قبول نکرده‌اند و آن این است که " ما نه میخواهیم استعمارگر باشیم و نه استعمارپذیر"؛ ما می‌خواهیم ملتی مستقل و با هویتی ملی و مذهبی باشیم که به انقلاب رسول مکرم اسلام(ص) وصل است؛ در همین راستا اگر بخواهیم مواریث دینی و فرهنگی انقلاب را از نسلی به نسل دیگر منتقل کنیم باید تلاش کنیم تا فرزندانمان نسبت به 3واژه"اسلام"،"ایران" و "ولایت" شناخت خوبی پیدا کنند.
تقی زاده عنوان کرد: در طول دوران انقلاب، 663هزار شهید و در 8سال جنگ تحمیلی، 214هزار شهید داشتیم اما از سال 1383 الی 1394، 221هزار کشته در تصادفات جاده‌ای داشتیم؛ در یک جنگ پنهان با این تعداد کشته و تلفات، دیگر نیازی به دشمن خارجی نخواهیم داشت؛ ما خود قاتل خودمان هستیم به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز، در پایان نیز خداکرم زاده، پیشکسوت 83ساله در سازمان دانش آموزی مراسم تحلیف مربی جدید را انجام داد؛ همچنین تعدادی از دانش آموزان فعال این سازمان، بخشی از برنامه های تشکیلاتی خود را اجرا کرده و لحظات چشم نوازی را برای حضار به ارمغان آوردند. انتهای پیام/.
گردهمایی
15:59 - 7 بهمن 1397

0 بازدید




1 پاسخ