۶ پروژه عمرانی در خوسف افتتاح و کلنگ‌زنی شد

همزمان با هفته دولت و با حضور معاون عمرانی استاندار خراسان‌جنوبی ۶ پروژه عمرانی در خوسف افتتاح و کلنگ‌زنی شد.
به گزارش خبرگزاری فارس از خوسف، امشب چندین پروژه عمرانی در این شهرستان با حضور معاون عمرانی استاندار خراسان‌جنوبی و برخی از مسؤولان استانی و شهرستانی کلنگ‌زنی و افتتاح شد. یکی از این پروژه‌ها، کلنگ‌زنی طرح ترمینال ضبط پسته و فرآوری بسته‌بندی محصولات کشاورزی بود که میزان اشتغال 14 نفر و میزان اعتبار مورد نیاز 25 میلیارد ریال و تعداد 150 خانوار در آن مشارکت می‌کنند. از پروژه‌های دیگر این شهرستان آغاز عملیات اجرایی گازرسانی به 38 روستای بخش ماژان با مشخصات 215 کیلومتر شبکه تعذیه و توزیع، احداث سه ایستگاه تقلیل فشار، احداث یک ایستگاه حفاظت کاتودیک و اعتبار مورد نیاز 145 میلیارد ریال بود که امروز صورت گرفت و با بهره‌برداری از آن یک‌هزار و 593 خانوار از نعمت گاز طبیعی بهره‌مند می‌شوند. همچنین در ادامه سوله امدادی جمعیت هلال احمر خوسف با اعتبار 4 میلیارد ریال افتتاح گردید. افتتاح مجتمع آبرسانی حامی و دهن‌رود در روستاهای کلاته طوطی و شل آباد از دیگر پروژه‌های شهرستان خوسف بود که امروز با حضور معاون عمرانی استاندار به بهره‌برداری رسید که سال آغاز آن 1395 و اعتبار هزینه شده 28 میلیارد ریال و تعداد خانوار بهره‌مند 51 خانوار بوده و از دیگر مشخصات آن 8 هزار و 330 متر خط انتقال، ساخت دو باب مخزن ذخیره، احداث 4 هزار و 600 متر شبکه توزیع و یک مورد ایستگاه پمپاژ است. کلنگ‌زنی و احداث بازارچه صنایع دستی و گردشگری روستای خور از پروژه‌های دیگری بود که امروز در این شهرستان انجام گرفت.
احصاء پروژه‌های اولویت‌دار در خوسف فرماندار خوسف در این حاشیه کلنگ‌زنی و افتتاح این پروژه‌ها اظهارداشت: بخش ماژان یکی از بزرگ‌ترین بخش‌های خراسان‌جنوبی است وی با اشاره به اینکه هیچ کدام از روستاهای بخش ماژان تاکنون گازرسانی نشده است، یادآور شد: در سال گذشته با پیگیری شرکت گاز موضوع گازرسانی به تعدادی از روستاهای این بخش به نتیجه رسید و خط مجزایی برای این منطقه تعریف شد که این امر در توسعه واحدهای تولیدی آن با توجه به اینکه گاز یکی از زیرساخت‌های اصلی توسعه هر منطقه محسوب می‌گردد تأثیرگذار خواهد بود.محمد شفیعی با بیان اینکه این بخش دارای ١۴٧ روستا و آبادی است، تصریح کرد: این بخش دارای معادن غنی از جمله معادن طلای شادان، خونیک، مس قلعه زری و باقرآباد و دو معدن سنگ آهن است. فرماندار خوسف افزود: شهرستان خوسف سومین شهرستان پهناور استان بوده و به سبب پراکندگی جمعیت در آن در حوزه امدادرسانی با مشکل مواجه هستیم. شفیعی با اشاره به پروژه‌های نیمه‌تمام در شهرستان گفت: این پروژه‌ها که کارشناسی نشده کلنگ‌زنی شده‌اند هنوز بدون نتیجه باقی مانده‌اند. وی با بیان اینکه پروژه‌های اولویت‌دار شهرستان احصاء شده که یکی از آن‌ها پروژه سوله امدادی بوده که امروز شاهد به نتیجه رسیدن آن هستیم، اضافه کرد: به طور قطع وجود این سوله می‌تواند در کاهش آسیب‌ها مثمر ثمر باشد.
درصد پوشش گاز در روستاهای خوسف 30 درصد است مدیرعامل شرکت گاز خراسان‌جنوبی با اشاره به مشخصات این پروژه اظهارداشت: از جمله مشخصات این پروژه اجرای ٢١۵ کیلومتر شبکه تعذیه و توزیع، احداث سه ایستگاه تقلیل فشار و  احداث یک ایستگاه حفاظت کاتودیک است هاشمی گفت: در حال حاضر درصد پوشش روستایی گاز در شهرستان خوسف ٣٠ درصد بوده که با بهره‌برداری از این پروژه این میزان به ۵٧ درصد افزایش می‌یابد. امروز مدیریت دستگاه‌های اجرایی باید مدیریت جهادی باشد معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان‌جنوبی نیز در ادامه اظهار داشت: مردم مستحق بهترین‌ها هستند که امیداست خیر این پروژه‌ها نصیب مردم شود. معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان‌جنوبی با بیان اینکه باید تمام تلاش و جدیت خود را مدیران برای ارائه خدمت بی‌منت و تسریع در امور مردم به کار بگیرند و با مدیرانی که در این مسیر و با این مش باشند کار خواهیم کرد، اضافه کرد: امروز مدیریت در دستگاه‌های اجرایی، مدیریت میز و صندلی نبوده بلکه مدیریت جهادی و حضور در کنار مردم و شنیدن مشکلات آن‌ها و تلاش برای رفع این مشکلات است.سید مجتبی علوی‌مقدم ادامه داد: همه مسؤولان خادمان مردم هستند و هر کاری تاکنون انجام شده با توجه به پشتیبانی‌های مردم برای خدمت‌رسانی به آن‌ها کم است. علوی‌مقدم ادامه داد: امروز مدیران به جای بستن درب‌های اتاق‌های خود بر روی مردم باید خود به سمت مردم بروند و با حضور در کنار آن‌ها از نزدیک مشکلاتشان را لمس نمایند.
وی اضافه کرد: جمعیت هلال احمر جزو عوامل مؤثر در موضوعاتی امدادی است معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان‌جنوبی با بیان اینکه دوره‌های آموزشی و بازآموزی جزو عوامل مؤثر در کاهش آسیب‌ها است، تصریح کرد: این آموزش‌ها باید براساس فناوری‌های نو باشد. علوی‌مقدم با اشاره به اینکه سرعت و دقت عمل بیشتر در زمان حادثه مؤثر است، افزود: در کارگروه‌های ذیل کارگروه مدیریت بحران آنچه مورد انتظار استاندار بوده در کنار آموزش تعریف سناریوهای وقوع حوادث است. وی ادامه داد: نیروهای امدادی با آمادگی کامل باید بر سر صحنه حوادث حضور یابند و وجود امکانات، تجهیزات و ماشین‌آلات نیز باید پیش‌بینی شود. معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان‌جنوبی اضافه کرد: تمام تلاش و جدیت ما بر این است که امکانات براساس عدالت در سطح شهرستان‌های استان توزیع گردد. علوی‌مقدم ادامه داد: همه دستگاه‌ها موظف هستند در موقع حوادث با نهادهای امدادی همکاری کنند. وی اضافه کرد: باید انبارگردی و بروزرسانی در انبارهای امدادی انجام گیرد تا کمک‌رسانی‌ها شفاف، دقیق و سریع باشد. معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان‌جنوبی گفت: توجه به اشتغال در روستاها در کنار دیگر برنامه‌ها مدنظر مسؤولان استان و مورد تأکید استاندار است. انتهای پیام/69027/ج.
2
22:38 - 6 شهریور 1397

0 بازدید