سید مصطفی موسوی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در اصفهان اظهار داشت: تا سالهای گذشته تعداد محدودی واحد صنفی فروش فست فود در اصفهان بود، اما امروز کمتر خیابان یا محلهای را در سطح شهر پیدا میکنیم که در آن اثری از مغازههای پیتزا و ساندویچ نباشد.
رئیس اتحادیه اغذیه و ساندویچفروشان اصفهان ادامه داد: اگر تا دیروز خانوادهها هر از گاهی و بهصورت تفریحی فست فود مصرف میکردند، اما با تغییر سبک و فرهنگ غذایی جامعه و مشغلههای زیاد کاری مردم، امروزه تعداد فست فودی ها در اصفهان روزبهروز در حال افزایش است تا جایی که برخی در کنار شغل اصلی خود اقدام به راهاندازی واحدهای صنفی فروش فست فود میکنند.
وی تصریح کرد: نسبت به سالهای گذشته آمار فست فودی های شهر اصفهان رشد دو برابری داشته و این رقم به بیش از 1500 واحد صنفی رسیده که از این تعداد 1000 واحد دارای پروانه کسب و 500 واحد در مراحل صدور پروانه کسب است.
موسوی ضمن بیان محدودیت نداشتن ایجاد این شغل ابراز داشت: برای صدور مجوز یک واحد فست فودی غیر از مسائل بهداشتی و متراژ مغازه هیچ محدودیتی وجود ندارد و همین امر باعث شده که جوانان بسیاری به ایجاد این شغل رویآورند.
رئیس اتحادیه اغذیه و ساندویچ فروشان اصفهان تصریح کرد: از سال 94 قیمتها بهصورت رقابتی شد و همین موضوع باعث تنوع و اختلاف قیمتها شد، برخی فست فودی ها با توجه به مواد مصرفی و محیطی که در آن قرار دارند قیمت بالایی نسبت به سایر همکاران خود دارند که البته قیمتها با توجه به آنالیز ارائهشده توسط واحد صنفی و بررسی اتحادیه تعیین میشود.
وی با تائید نظارت کامل بر فست فودی های سطح شهر گفت: چندین مرحله بازدید از واحدهای صنفی به عمل میآید ازجمله بازرسان اتحادیه، بازرس اصناف، بهداشت محیط و اداره اماکن و چنانچه تخلفی صورت گرفته باشد بازرس اتحادیه و اداره صنعت و معدن به مساله رسیدگی میکنند.
انتهای پیام/63109/ج20/