کسی اجازه مذاکره با آمریکایی‌ها را ندارد/ پولدارهای ایران عاشق گرانی هستند

احتمال مذاکره مجدد با آمریکا، نقش پولدارها در گرانی‌های اخیر، غافل‌گیری شرکت برق در خاموشی‌ها و رکوردشکنی اصفهانی‌ها در مصرف بنزین را در گشت و گذار روزانه فارس در لابه‌لای روزنامه‌های استان اصفهان بخوانید.
به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، روزنامه‌های اصفهانی خوانش‌های مختلفی را از اوضاع روز کشور ارائه می‌کنند، آن‌چه در ادامه می‌خوانید انعکاس اخبار و تحلیل‌ها در روز پنج‌شنبه 14 تیر ماه و نقل آن‌ها برای مخاطبان است. روزنامه زاینده‌رود در صفحه نخست خود تیتر لطفا خبر بدهید! را انتخاب کرده است و به قطعی برق و بی‌برنامگی در قطعی برق اعتراض کرده است. امیرعلی مرآتی نوشته است که هرچند باید مدیریت درستی انجام می‌شد تا از قطعی برق و خاموشی در روزهای بسیار گرم سال جلوگیری شود و علی‌رغم اعلام دیرهنگام زمان‌بندی خاموشی در اصفهان، اما هم‌چنان قطعی برق خارج از برنامه اعلام شده انجام می‌شود تا مردم در خانه‌هایی که عایق هم نیست، دمایی که قرار است به بیش از 50 درجه هم برسد را تحمل کنند. نگارنده، این موضوع را مصداق نقض حقوق شهروندی دانسته است و نوشته است: بدون شک قطعی برق مشکلاتی را برای همه مردم به وجود می‌آورد و این حق همه مردم است که برق در زمان و مکانی که از پیش اعلام شده است قطع شود نه به هر دلیل و منطق دیگری! فارس: پس از اعلام خبر جیره‌بندی آب در اصفهان و تأیید مسؤولان کشوری و تکذیب مسؤولان استانی، اعلام شد که در اصفهان خبری از جیره‌بندی نیست و آن چه اتفاق افتاده است، افت فشار آب است. در خصوص برق نیز بارها اعلام شد که خبری از خاموشی در اصفهان نیست هر چند که بارها شاهد خاموشی بودیم تا نهایتاً مسؤولان امر اعلام کردند که برق در اصفهان جیره‌بندی شده است و هر روز شاهد خاموشی در شهر خواهیم بود.
در ادامه آن جدولی برای اطلاع از زمان خاموشی منتشر شد تا شهروندان کارهای خود را بر اساس این جدول برنامه‌ریزی کنند اما عمده خاموشی خارج از برنامه بود روزنامه اصفهان امروز نیز در صفحه سیاسی خود به نقل خبری از سوی مشاور امنیت ملی رئیس مجلس پرداخته است و تیتر زده است: کسی اجازه مذاکره با آمریکایی‌ها را ندارد! منصور حقیقت‌پور با اشاره به سخنان رهبر انقلاب که فرمودند هزینه سازش با آمریکا بیشتر از هزینه تقابل با آمریکاست، نسبت به گمانه‌زنی‌های فضای رسانه‌ای کشور در خصوص احتمال مذاکره مجدد با آمریکا و زمینه‌سازی سفرهای خارجی دولت به همین منظور، گفته است: در فضای مجازی هرکسی می‌تواند تولید محتوا داشته باشد و این‌ها گمانه‌زنی است. وی با اشاره به سفر ظریف به کشور عمان، گفته است که کشورهای حاشیه خلیج فارس باید روابط ایران و عمان را الگوی خود قرار داده و بدانند در سایه رفاقت با ایران امنیت خواهند داشت نه در تقابل با ایران. فارس: سفر اخیر روحانی به اتریش و سوئیس که حافظ منافع آمریکا در ایران است، این شائبه را به وجود آورده بود که او در حال آماده‌سازی شرایط برای مذاکره مجدد با آمریکاست در حالی که برخی مواضع اخیر او موجب حمایت نیروهای انقلابی شده است. از طرفی برخی کارشناسان اظهارات روحانی را نه تغییر استراتژی بلکه تغییر تاکتیک می‌دانند و معتقدند خیلی نباید به سخنان اخیر او دل بست.
روزنامه نصف‌جهان نیز در صفحه 2 خود خبری از آتیلا حجازی فرزند ناصر حجازی دروازه‌بان مشهور و اسبق تیم ملی را منتشر کرده است، وی که در ترکیه مدیرعامل یک شرکت ساختمانی است و روزنامه تیتر پولدارهای ایران، عاشق گرانی هستند! را انتخاب کرده است حجازی گفته است متأسفانه این روزها کسب و کارش در ترکیه رونق گرفته است، تا دلار زیر 4 هزار تومان بوده مشتری ایرانی کمتر داشته اما این روزها مشتریان ایرانی زیادی دارد که همین باعث خروج مقادیر زیادی ارز از ایران شده است. وی با بیان این که پولدارهای ایرانی عاشق گرانی هستند گفته اگر شایعه کنند سکه 4 میلیون شده، همین الآن کیلوکیلو می‌خرند و انبار می‌کنند، او معتقد است که بیشتر مشکلات اقتصادی زیر سر همین پولدارهاست چرا که تلاش می‌کنند با افزایش قیمت‌ها، سرمایه خود را افزایش دهند. فارس: هرچند نمی‌توان نقش بی‌تدبیری دولت و ناکارآمدی مسؤولان را در نوسانات اخیر ارزی و التهاب بازار سکه و طلا نادیده گرفت اما از طرفی نباید از نقش دلالان و حتی برخی از مردم که در این شرایط سعی در افزایش سود و سرمایه خود دارند نیز غافل شد. روزنامه سیمای شهر نیز خبری از مدیر شرکت ملی پالایش و پخش فراورده‌های نفتی منطقه اصفهان را منتشر کرده است و تیتر زده است، تا پایان خردادماه، اصفهانی‌ها بیش از 556 میلیون لیتر بنزین سوزانده‌اند که نسبت به مدت مشابه 3 ماه سال گذشته بیش از 8 درصد رشد داشته است.
فارس: روز گذشته نیز خبری از احتمال مجدد سهمیه‌بندی بنزین منتشر شد که علت آن افزایش مصرف بنزین در کشور بوده است، در حالی دولت یازدهم طرح کارت سوخت را حذف کرد که اجرای آن در دولت قبلی باعث کاهش جدی مصرف بنزین در بین مردم و کاهش جدی قاچاق سوخت شده بود به نظر می‌رسد دولت بعد از 5 سال به این نتیجه رسیده است که طرح کارت سوخت، طرح موفقی بوده است که به اشتباه آن را لغو کرده است و از همین رو به دنبال عرضه مجدد بنزین با کارت سوخت است.(بیشتر + بخوانید) انتهای پیام/63087/ی/.
دکه
11:31 - 14 تیر 1397

1 بازنشر
0 بازدید




1 پاسخ