ایران اجازه تأسیس رژیم صهیونیستی دیگری در مرزهای خود را نمی‌دهد

امام جمعه شهرضا با تأکید بر اینکه با اتحاد کشورهای منطقه هرگز آمریکا و رژیم صهیونیستی به اهداف شوم خود در منطقه نمی‌رسند، گفت: ایران هرگز اجازه تأسیس رژیم صهیونیستی دیگری در مرزهای خود را نمی‌دهد.
به گزارش خبرگزاری فارس از شهرضا، حجت‌الاسلام سیف‌الله یعقوبی ظهر امروز در خطبه‌های نماز جمعه این هفته شهرضا در مسجد صدیقه طاهره با اشاره به دیدار رهبر معظم انقلاب اسلامی با دست‌اندرکاران حج امسال، اظهار کرد: ایشان فرمودند حج بهترین فرصت برای خنثی کردن فعالیت‌های تبلیغاتی دشمنان است. وی با انتقاد از اینکه برخی افراد سعی کردند تا افرادی که از نظر شرعی مستطیع بودند را از رفتن به حج باز دارند، افزود: امسال حجاج ایرانی پس از یکسال وقفه دوباره به حج اعزام شدند و پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی را در سرزمین عربستان منتقل کردند. امام جمعه شهرضا با بیان اینکه حجاجی که امسال در مناسک حج حاضر شدند از نزدیک عزت و افتخار حجاج ایرانی را مشاهده کردند، گفت: افرادی که از نظر شرعی مستطیع باشند و این وظیفه شرعی را انجام ندهند به دین یهودی از دنیا می‌روند. وی با اشاره به همه‌پرسی جدایی اقلیم کردستان از عراق، بیان داشت: آمریکا و رژیم صهیونیستی به فکر ایجاد غده سرطانی جدیدی در منطقه هستند و می‌خواهند رژیم صهیونیستی جدیدی را به وجود آورند تا به اهداف خود برسند و برای این کار مسأله استقلال کردستان عراق را مطرح کرده‌اند. یعقوبی با تأکید بر اینکه با اتحاد کشورهای منطقه هرگز آمریکا و رژیم صهیونیستی به اهداف شوم خود در منطقه نمی‌رسند، اذعان کرد: ایران هرگز اجازه تأسیس رژیم صهیونیستی دیگری در مرزهای خود را نمی‌دهد.
وی با بیان اینکه در بسیاری از کشورهای همسایه ایران اسلامی ناامنی و جنگ وجود دارد ولی امنیت ایران اسلامی پایدار است، افزود: در سایه ولایت فقیه و تدابیر هوشمندانه مقام معظم رهبری و تلاش شبانه‌روزی نیروهای مسلح، ایران اسلامی در امنیت و آرامش است انتهای پیام/63088/ح20/.
امام جمعه شهرضا
QRCode 13960714000804
17:27 - 14 مهر 1396

1 بازنشر
1 بازدید




1 پاسخ