فارس من| اتوبوس را به قنات کوثر بازگردانید

نبود خط اتوبوس در بخش‌هایی از بزرگراه شهید باقری و محلات اطراف، دسترسی شهروندان به ایستگاه مترو شهید باقری را با مشکل مواجه کرده است؛ ازاین‌رو ساکنان این مناطق با ثبت مطالبه‌ای خواستار راه‌اندازی خط اتوبوس از «قنات‌کوثر» تا «پل خاقانی» جهت تسهیل حمل‌ونقل عمومی و رفع گره‌های ترافیکی شده‌اند.
حمید معصومی، ثبت‌کننده پویش راه‌اندازی خط اتوبوس قنات کوثر به سمت مترو شهید باقری و پل خاقانی، در گفت‌وگو با خبرنگار فارس من با اشاره به مشکلات تردد ساکنان این محدوده، خواستار تسریع در بررسی و راه‌اندازی این مسیر حمل‌ونقل عمومی شد.وی با بیان اینکه این مطالبه با هدف تسهیل دسترسی شهروندان به شبکه حمل‌ونقل عمومی و کاهش مشکلات رفت‌وآمد روزانه مطرح شده است، اظهار داشت: راه‌اندازی این خط می‌تواند بخش قابل توجهی از دغدغه‌های ساکنان قنات کوثر، مجیدآباد و مناطق اطراف برای دسترسی به مترو شهید باقری و مسیرهای اصلی حمل‌ونقل را برطرف کند.معصومی با اشاره به وضعیت دسترسی حمل‌ونقلی این محدوده گفت: با وجود قرار گرفتن ایستگاه مترو شهید باقری در مجاورت اتوبان، این منطقه از دسترسی مناسب به اتوبوس و تاکسی برخوردار نیست و ساکنان محله‌های قنات کوثر، مجیدآباد و بخش‌هایی از بالای تهرانپارس برای رسیدن به مترو ناچار هستند از خودروهای عبوری یا وسایل نقلیه شخصی استفاده کنند.وی افزود: نبود یک مسیر مشخص حمل‌ونقل عمومی باعث شده بسیاری از شهروندان، به‌ ویژه در ساعات اوج تردد صبح و عصر، در حاشیه اتوبان منتظر خودروهای عبوری بمانند که این موضوع علاوه بر دشواری رفت‌وآمد، نگرانی‌هایی را نیز برای ساکنان به همراه داشته است. این در حالی است که این محدوده در گذشته از خط اتوبوس برخوردار بوده اما این مسیر متوقف شده است.
ثبت‌کننده این پویش با اشاره به پیگیری‌های انجام‌ شده برای بازگشت این خط اتوبوس اظهار داشت: در راستای دنبال کردن این مطالبه، به‌ صورت حضوری به اتوبوسرانی منطقه ۴ شهرداری تهران مراجعه کردم و موضوع را با مسئولان مربوطه در میان گذاشتم تا روند بررسی و پیگیری آن انجام شود.وی ادامه داد: راه‌اندازی این مسیر نیازمند انجام بررسی‌های کارشناسی و هماهنگی میان دستگاه‌های مرتبط از جمله شرکت واحد اتوبوسرانی و راهنمایی و رانندگی است تا مسیر نهایی، محل ایستگاه‌ها و جزئیات اجرایی مشخص شود.معصومی در پایان با تأکید بر اهمیت این خط برای ساکنان منطقه گفت: راه‌اندازی مسیر اتوبوس قنات کوثر به سمت مترو شهید باقری و پل خاقانی می‌تواند دسترسی شهروندان به حمل‌ونقل عمومی را بهبود بخشد و بخشی از مشکلات روزمره رفت‌وآمد مردم این محدوده را کاهش دهد. امیدواریم با ادامه پیگیری‌ها و انجام مراحل کارشناسی، این مطالبه شهروندان در مسیر اجرا قرار گیرد.
12:51 - 10 تیر 1405

1 إعادة النشر2 التفاعل
38٫6k من المشاهدات


1 الإجابة

@user1709100058461582784منذ 5 ساعات
تعليقًا على
به مسئولان موردمخاطب قرار گرفته این پویش بشدت توصیه می‌کنیم تمرینات هر تیم باشگاهی که نزدیکشان باشد را حضور پیدا نمایند و از نزدیک شاهد شیرجه زدن روی کف سالن که حتی باعث سرخوردن دو سه متری روی پارکت می‌شود و گاها چانه بچه ها زخمی یا شکسته می‌شود را با تمرکز بسیار بالا مشاهده بنمایند!اینچنین کمبودی …أظهر المزيد