تأکید حزب‌الله بر خروج فوری نظامیان صهیونیست از خاک لبنان

بر اساس تفاهمنامه میان ایران و آمریکا، جنگ در لبنان پایان خواهد یافت و نظامیان اسرائیلی هم باید از مناطق اشغالی لبنان خارج شوند.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، «محمود القماطی»، از رهبران جنبش حزب‌الله لبنان امروز دوشنبه تأکید کرد که نظامیان رژیم صهیونیستی باید از خاک این کشور خارج شوند.القماطی با اشاره به اینکه اطلاعی از بندهای تفاهمنامه بین ایران و آمریکا، اطلاعی ندارد، گفت: از دولت می‌خواهیم سریعا از مذاکرات مستقیم [با اسرائیل] خارج شود».وی با تأکید بر اینکه حزب الله به مذاکره مستقیم با اسرائیل اعتماد ندارد، خاطر نشان کرد: مانعی برای ورود ارتش لبنان به مناطقی که اشغالگران از آن عقب‌نشینی می‌کنند، وجود ندارد.
یک مقام حزب‌الله به رویترز گفت که این گروه مقاومت از زمان اعلام توافق ایران و آمریکا هیچ‌گونه عملیات نظامی انجام نداده است و موضع آن نسبت به آتش‌بس، به میزان پایبندی اسرائیل به آن وابسته است.این مقام حزب‌الله بدون ذکر نام خود، افزود: حزب‌الله با آن چه که «آزادی عمل اسرائیل در لبنان» توصیف می‌شود مخالفت است آن را تحمل نخواهد کرد.او همچنین گفت ایران امضای توافق با آمریکا را به تعویق انداخت تا میزان پایبندی اسرائیل به آتش‌بس در لبنان را زیر نظر داشته باشد.همزمان حزب‌الله لبنان با صدور بیانیه‌ای رسمی، تفاهم ایران و آمریکا را تبریک گفته و آن را یک دستاورد بزرگ توصیف کرده است.
القماطی هم در عین حال گفت که این جنبش، بیشترین همکاری را با دولت لبنان خواهد داشت تا حاکمیت دولت، تثبیت شود.این مقام حزب الله همچنین خبر داد که حزب الله در حال ترسیم کلیات یک راهبرد دفاعی است که بر اساس آن، تصمیم جنگ و صلح تعیین می‌شود.#حزب_الله#لبنان#اسرائیل
18:21 - 25 خرداد 1405
بین‌الملل
غرب آسیا
محور مقاومت