پلاک منطقه آزاد بیله‌سوار نصب شد، اما خرید خودرو همچنان در هاله‌ای از ابهام

Demand

پلاک‌ها نصب شد، اما مردم بیله‌سوار هنوز منتظر خرید خودرو

راستش را بخواهید، جناب استاندار زحمت کشیدند و تشریف آوردند بیله‌سوار. یک مراسمی گرفتند، پلاک‌گذاری خودروهای منطقه آزاد را هم نصب کردند. کلی هم خبر شد. اما حالا مردم مانده‌اند با یک سوال ساده: بالاخره کی می‌توانیم با این پلاک‌ها ماشین بخریم و استفاده کنیم؟ یعنی الان پلاک هست، اما خبری از خرید و فروش نیست. معلوم نیست دست کی است، معلوم نیست چه زمانی راه می‌افتد. لطفاً دیگر فقط پلاک و تابلو و مراسم نباشد. بگویید: مردم بیله‌سوار کی می‌توانند از نعمت این پلاک‌ها توی زندگی خودشان استفاده کنند؟

0
100
Claim report
14:15 - 16 اردیبهشت 1405

2 Reactions
16k Views


5 Replies

@user17779839331516 اردیبهشت 1405
Replying to
م
مهدی مهدی

@user177798393315  •  15 اردیبهشت 1405

مطالبه برخورد با عوامل گرانی پی در پی روغن موتور
Demand

برخورد با عوامل افزایش قیمت روغن موتور

بعد از افزایش پی در پی قیمت روغن موتور طی چند ماه اخیر به یک باره ابلاغیه انجمن پالایشگاه های روغن سازی ایران مبنی بر افزایش قیمت 30 درصدی انواع روغن موتور باعث شده در عرض چند روز روغن موتور در بازار تا 55 درصد گرانتر نسبت به هفته گذشته به دست مصرف کننده برسد. هرچند این افزایش ها تا هفته گذشته هم بسیار زیاد بود ولی این افزایش ناگهانی واقعا عامل نگرانی عمومی مردم را ایجاد کرده است. خواهشمندیم نهاد های مزتبط با عوامل این گرانی ها برخورد کنند تا در این شرایط جنگی مردم توان تحمل شرایط را داشته باشند.

100
Claim report
1000
Follow up from the relevant official

@user170910003948230190717 اردیبهشت 1405
Replying to
از پویش شما حمایت شد لطفا از پویش ما هم حمایت کنید 👇https://farsnews.ir/user1709100039482301907/1778100198842774084
ح
حسین رستگار

@user1709100039482301907  •  17 اردیبهشت 1405

دلیل تغییر مکرر فرمانداران شهرستان تویسرکان چیست؟

Demand

دلیل تغییر مکرر فرمانداران شهرستان تویسرکان چیست؟ نقش نماینده چیست؟

نقش نماینده تویسرکان در تغییر مکرر فرمانداران تویسرکان چیست؟ آیا استاندار همدان تسلیم نماینده تویسرکان شده است؟ عمر فرمانداری، فرمانداران تویسرکان در ۷ سال اخیر کمتر از ۲ سال است. به طوریکه در ۷ سال اخیر شهرستان تویسرکان ۵ فرماندار و سرپرست فرمانداری را به خود دیده است. این تغییرات متعدد نمایندگان دولت در شهرستان تویسرکان اجازه برنامه ریزی های کوتاه مدت را به مقام ارشد دولت در تویسرکان نمی دهد چه رسد به برنامه ریزی های کوتاه مدت و بلند مدت. متأسفانه دخالت نمایندگان مجلس در عزل و نصب مدیران در شهرستان تویسرکان به شدت به تغییر مکرر فرمانداران منجر شده است. و این بی ثباتی در مهمترین پست مدیریتی شهرستان تویسرکان موجب رکود شدید توسعه و عقب ماندگی گسترده در تویسرکان شده است به طوریکه تویسرکان با مهاجرت گسترده جوانان سالمندترین شهر استان همدان است. و طرح های توسعه ای بزرگی در تویسرکان دیده نمی شود چون مدیری وجود ندارد که برنامه ریزی بلند مدت برای توسعه همه جانبه تویسرکان انجام دهد. و پروژه های عمرانی دولت در تویسرکان گاه ده ها سال از موعد افتتاح یا بهره برداری به حال خود رها شده و هیچگاه به سرانجام نمی رسند. به طور مثال بیمارستان جدید تویسرکان بیمارستان سردار سلیمانی بعد از حدود ۴۵ سال به بهره برداری رسید اما هنوز فاقد کد بیمارستانی از وزارت بهداشت است. توسعه صنعتی تویسرکان بسیار کُند است و جوانان تویسرکانی برای کسب شغل به شهرهای دیگر مهاجرت می کنند. جاده تویسرکان کنگاور که قرار بود ظرف ۵ سال چهارخطه سازی شود بیش از بیست سال است هنوز قسمت اعظمی از آن چهارخطه نشده است و حوادث متعدد منجر به فوت در این جاده خانواده های بسیاری از مردم تویسرکان را عزادار کرده است. حالا چرا به جای برنامه ریزی برای حل این مشکلات فرمانداران تند و سریع برکنار و تغییر می کنند سوال مردم تویسرکان از مسئولین استانی علی الخصوص استاندار همدان جناب ملانوری است: آیا استاندار همدان تسلیم خواسته نمایندگان مجلس برای عزل و نصب مدیران و فرماندار تویسرکان شده است؟

استاندار همدان, وزیر کشور, دولت, مجلس شورای اسلامی, فرمانداری تویسرکان, همدان, تویسرکان

100
Claim report
1000
Follow up from the relevant official

@user170910038436320481017 اردیبهشت 1405
Replying to
می توانید این مطالبه را هم حمایت کنیدhttps://farsnews.ir/user1709100384363204810/1778133834779059676
9**3749

@user1709100384363204810  •  17 اردیبهشت 1405

Demand

قرعه‌کشی ایرانخودرو را برگردانید

ما شهروندان و مصرف‌کنندگان واقعی خودرو، نسبت به شیوه‌ی جدید فروش فوری ایران‌خودرو که بدون قرعه‌کشی و تنها از طریق ثبت‌نام لحظه‌ای انجام می‌شود، اعتراض جدی داریم. در دو سال گذشته، روش قرعه‌کشی هرچند کامل نبود، اما حداقل روزنه‌ای از عدالت را در برابر انحصار و رانت باز می‌گذاشت. امسال، با حذف آن و جایگزینی ثبت‌نام مستقیم، عملاً توزیع خودرو با اختلاف قیمت بیش از ۷۰ درصد نسبت به بازار آزاد، به مسابقه‌ای برای صاحبان اینترنت‌های ویژه، ربات‌ها، و حلقه‌های متصل به نمایندگی‌ها تبدیل شده است. مردم عادی که دسترسی به اینترنت پرسرعت یا ارتباط خاصی ندارند، حتی فرصت ثبت‌نام پیدا نمی‌کنند. این شیوه، عدالت را قربانی سرعت کرده و شکاف طبقاتی را عمیق‌تر می‌سازد. ما از مسئولان محترم وزارت صمت و مدیران ایران‌خودرو می‌خواهیم: این مرحله از فروش فوری را باطل اعلام کنند. با اختصاص یک بازه‌ی زمانی معقول و پایدار برای ثبت‌نام، فرصتی برابر برای تمام متقاضیان واقعی فراهم آورند. توزیع خودرو را دوباره به قرعه‌کشی شفاف و بی‌طرفانه بسپارند تا هر شهروند، فارغ از قدرت اینترنت و ارتباطات، شانس یکسانی برای خرید از درِ کارخانه داشته باشد. صدای این بی‌عدالتی را به گوش مسئولان برسانیم تا پیش از آن‌که اعتماد عمومی به کلی از میان برود، چاره‌ای اندیشیده شود. اگر شما هم این شیوه را دور از انصاف می‌دانید، این پیام را امضا کنید و با هشتگ #قرعه‌کشی_عادلانه_یا_هیچ به پویش بپیوندید.

وزارت صمت و سازمان تعزیرات حکومتی, مجلس و قوه قضائیه, شرکت ایران خودرو, شورای رقابت, دادگستری, سازمان تعزیزات, قرعه‌کشی

100
Claim report
1000
Follow up from the relevant official

Profile picture of ‌مطالبه گر - از این صفحه دیدن فرمایید‌
@user170910037334376642722 اردیبهشت 1405
Profile picture of ‌Lync7‌
Lync7

@Lync7  •  27 فروردین 1405

ضرورت تبدیل صهیونیسم‌شناسی به اولویت علمی کشور

Demand

جای خالی صهیونیسم‌شناسی در دانشگاه‌ها

صهیونیسم چیست؟ در کشور ما آنطور که باید،‌ به بزرگترین دشمن خونی‌مان صهیونیسم نپرداخته‌ایم. به نظر می‌رسد آگاهی عمومی و سازمانی درباره موضوع صهیونیسم به اندازه‌ای که لازم است گسترده و دقیق نیست. بهتر است در مقابل دشمن بیدار بود و آن را لحظه به لحظه در لایه های مختلف رصد کرد. لازم است پژوهش های گسترده ای درمورد صهیونیسم و صهیونیست ها انجام دهیم. اقدامات ضروری: - راه اندازی پژوهشگاه هایی جهت شناخت بزرگترین دشمن‌مان. - به اساتید و پژوهشگرانی نیاز داریم که در مورد صهیونیسم و صهیونیستها پژوهش و تحقیقات انجام دهند و آنها را در اختیار اقشار مختلف جامعه علی‌الخصوص دانشجویان قرار دهند و در دانشگاه ها بطور کاملا موثر، جدی و هدفمند تدریس شوند. - پژوهش ها باید در قالب برنامه های مستند و سخنرانی در آمده و در تلویزیون به نمایش گذاشته شوند تا مردم بدانند از نظر معنوی چگونه با صهیونیسم مقابله کنند و سردمداران و پیاده نظام های آنها را بشناسند. تمام سردمداران، پیاده نظام ها و افراد کلیدی و اصلی آنها شناسایی و تحت نظر گرفته شوند، نه تنها نتانیاهو: - برای گروگان‌گیری یا حذفشان. - تا جلوی عملیات هایشان را بگیریم و علیه‌شان عملیات اجرا کنیم. - جاسوس هایشان را شناسایی کنیم تا قربانی آنها نشویم. - تا بفهمیم چه کسی را چطور و کجا بزنیم یا گروگان بگیریم. امیرالمومنین امام علی (ع): مرد جنگجو هميشه بيدار و هوشيار است، و هر كه از دشمن آسوده بخوابد دشمن نسبت به او نخواهد خفت.

مركز گسترش سينماي مستند و تجربی, سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی وزارت آموزش و پروررش, موسسه های پژوهشی, مسئولین محترم دولتی, رئیس جمهور, وزرت اطلاعات, وزارت اطلاعات و حفاظت اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران, صدا و سیمای جمهورری اسلامی ایران, وزارت علوم، تحقیقات و فناوری کشور, مجلس شورای اسلامی ایران

1000
Follow up from the relevant official
10,000
Follow-up from the highest authority