نهال‌های یاد شهدا در همدان غرس شد

همزمان با سیزدهم فروردین و روز طبیعت، آیین کاشت نهال با حضور استاندار همدان، جمعی از مدیران دستگاه‌های اجرایی و شهروندان در همدان برگزار و نخستین درخت این مراسم به یاد شهدای اخیر و شهدای انقلاب اسلامی غرس شد.️
به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، ظهر امروز همزمان با روز طبیعت، آیین درختکاری با حضور استاندار همدان و جمعی از مسئولان و مردم برگزار و در جریان آن، نخستین نهال این مراسم به نام و یاد شهدای عزیز کاشته شد.️استاندار همدان در این مراسم با اشاره به اهمیت صیانت از محیط زیست و منابع طبیعی اظهار کرد: مشارکت عمومی در حفظ منابع طبیعی و توسعه فضای سبز یک ضرورت اساسی برای پایداری محیط زیست و ارتقای کیفیت زندگی شهروندان است و درختکاری نقش مهمی در ایجاد هوای پاک، توسعه فضاهای سبز و شکل‌گیری محیطی سالم و بانشاط برای جامعه دارد.️وی با بیان اینکه حفظ محیط زیست و توسعه فضاهای سبز صرفاً مسئولیت دستگاه‌های اجرایی نیست، بلکه یک وظیفه همگانی محسوب می‌شود افزود: لازم است همه اقشار جامعه در هر زمان که امکان آن فراهم است، در این مسیر مشارکت داشته باشند تا با همدلی و همکاری، منابع طبیعی پایدار و محیطی مناسب برای زندگی نسل‌های آینده فراهم شود.استاندار همدان با اشاره به تقارن روز طبیعت با ایام گرامیداشت جمهوری اسلامی ایران گفت: نخستین نهال این آیین به نام رهبر شهید غرس شد و در ادامه نیز درختانی به نام فرماندهان شهید، مدیران شهید، نیروهای مسلح، بسیجیان، سپاهیان، ارتشیان، نیروهای فراجا، جامعه اطلاعاتی، فرهنگیان، دانش‌آموزان و دیگر هم‌وطنانی که در مصاف با دشمنان به شهادت رسیده‌اند، کاشته خواهد شد.
وی تأکید کرد: رویش این درختان در سال‌های آینده نمادی از اقتدار، ایستادگی و استمرار حرکت انقلاب اسلامی خواهد بود و نشان می‌دهد ملت ایران همچون درختانی ریشه‌دار، زنده و استوار در مسیر پیشرفت و دفاع از سرزمین خود ایستاده‌اند.ملانوری همچنین با قدردانی از حضور و همراهی مردم در صحنه‌های مختلف اجتماعی و ملی اظهار کرد: مردم ایران در روزهای اخیر جلوه‌ای از همبستگی، اتحاد و حمایت از نظام جمهوری اسلامی را به نمایش گذاشتند و این همدلی و انسجام اجتماعی، سرمایه‌ای بزرگ برای عبور از چالش‌ها و تحقق توسعه و پیشرفت کشور است.وی در پایان از مردم خواست ضمن بهره‌مندی از طبیعت بهاری، در حفظ محیط زیست، توسعه فضای سبز و کاشت درخت مشارکت فعال داشته باشند تا با این اقدام ماندگار، هم یاد شهدا گرامی داشته شود و هم آینده‌ای سبز و پایدار برای نسل‌های آینده رقم بخورد.
13:31 - 13 فروردین 1405

2 إعادة النشر
20٫8k من المشاهدات