8 بهمن 1404

فارس من| بسته‌های اینترنت همراه، تمدید می‌شود

کاربران «فارس‌من» خواستار تمدید رایگان بسته‌های اینترنتی برای جبران خسارت شده بودند و وزیر ارتباطات اکنون اعلام کرده که پیگیری‌ها برای تمدید بسته‌ها در حال انجام است.
این همه پول مفت صرف بازیکنان خارجی فوتبال میشود، حالا پولی هم برای استخدام افراد‌ متخصص صرف شود.https://farsnews.ir/VisitIran/1769573129111172754
تصویر نمایه‌ی ‌زادبوم‌
زادبوم

@Zadboom  •  8 بهمن 1404

مطالبه

درخواست جذب اقتصاددانان روس و چینی برای مهار بحران اقتصادی کشور

جناب آقای دکتر مسعود پزشکیان رییس جمهور محترم جمهوری اسلامی ایران با عرض سلام ما شهروندان ایرانی با توجه به یکی از وعده‌های انتخاباتی شما که جذب کارشناس از سایر کشورها بود اکنون خواهان عمل به این وعده هستیم. با توجه به وضعیت اقتصادی کشور در این ۵ دهه نمایان می‌شود که اقتصاددانان ایرانی قادر به بهبود اقتصاد کشور نیستند. برای مثال کشور روسیه با وجود جنگ چندین ساله با کشور اوکراین و تحریم‌های فلج‌کننده دارای تورم ۴ درصدی است اما کشور ایران با یک جنگ ۱۲ روزه دچار تورهای افسارگسیخته و کاهش دو برابری ارزش پول ملی شده است. نمونه: جذب اقتصاددانان روس مانند لئونتیف (مبدع جدول داده-ستاده) توسط آمریکا در دهه ۱۹۳۰ میلادی.

نهاد محترم ریاست جمهوری

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

نمایش گزارش

17:32 - 8 بهمن 1404

980 بازدید