احسنت،درودبرسردارقلم،حاجحسین شریعتمداری عزیزوبابصیرتونکته سنج
@user1708255856201 اردیبهشت 1403تعليقًا علىتنت سلامت حاج حسین ! این آقای فضائلی تراوشات ذهن خودش رو به نام بیت رهبری فاکتور میزنه و حاشیه درست میکنه در ضمن توییت های آقازاده ی فضائلی هم بسیار مشکوک و مساله داره چرا این آقا به جای حمله به پلیس وقتی برای تربیت و اصلاح پسرش نمیزاره ؟؟؟
@Yasin138413841 اردیبهشت 1403تعليقًا علىاگه گشت ارشاد رو راه میندازید باید برای شمال شهر تهران رو هم بذارید ،نمیشه که طبقه متوسط و ضعیف حجاب رو رعایت کنن ولی پول دار ها منعی نداشته باشن و اگر نمیتونید پس برای طبقه متوسط و ضعیف هم جمعش کنید
@user1708255856201 اردیبهشت 1403تعليقًا علىآقای فضائلی و بقیه ی صورتی ها چرا موقع کتک خوردن آمر به معروف و توهین و کتک خوردن پلیس از دسترس خارج هستن موقع تذکر حجاب دادن پیداشون میشه؟؟؟ یک سال و نیم گشت ارشاد نبود نتیجه ی کار فرهنگی تون چی شد جنابان وسط خواب ؟؟؟
@Aliali1101 اردیبهشت 1403تعليقًا علىباید فراجا از ظرفیت خواهران و برادران خوش فکر بسیج هم برای این طرح بهرهبرداری کند و این رمز موفقیت این طرح است، چون کار مردمی تر میشود.
@mahdihc1 اردیبهشت 1403تعليقًا علىایرادی در سخنان آقای فضائلی ندیدم... آقای شریعتمداری هم معمولا انشانویس بی بصیرت هستن... برخی از افراد از روی عقده و نه اعتقادات، با بی حجابی برخورد میکنن... به قول حاج قاسم اون عزیزان هم دختر ما هستن
@user1709335741481 اردیبهشت 1403تعليقًا علىقبل از اینکه طرف بی حجاب بشه.ارزشها،نمادها،تفکر و سبک زندگیش بی حجاب شده.وقتی که خیلی از خانواده ها با بی حجابی دخترشون مشکلی ندارند دیگه محال ممکنه که کاری بشه کرد.به نظرم بی حجابی سرنوشتش میشه مثل ممنوعیت ویدئو و ماهواره.مگر اینکه تغییر عمیقی در فرهنگ و ذهن این افراد روی بده.
@user1708422233251 اردیبهشت 1403تعليقًا علىباسلام خدمت آقای شریعتمداری سرباز همیشه.،آماده بخدمت اسلام وانقلاب خواستم بنوبه خودم از دیده بانی به موقع شما نسبت به این مسئله و دیگر مسائل سیاسی، اجتماعی و.. تشکر فراون داشته باشم. ان شاء الله خداوند حفظتون کند
@Shabani1 اردیبهشت 1403تعليقًا علىبا سلام اگر چه مطالب برادر ارجمند حاج حسین شریعتمداری متین و درست است اما یک نکته مغفول گذاشته شده و آن اینکه مطالب آقای فضائلی در بسیاری از موارد انعکاس نظرات دفتر نشر آثار رهبری است . حتی در این مورد خاص هم شنیدم که توئیت ایشان را سایت رسمی مرکز نشرآثار بازنشر نموده است. والله اعلم
@khodkarnevis1 اردیبهشت 1403تعليقًا علىبه کسانی که به حجاب اعتقاد ندارند، کتاب «این حجاب مزخرف» رو معرفی کنید. دانلودش در سطح اینترنت رایگان هست. بسیار شیرین و متفاوت در دفاع از حجابه
@user1713642822511 اردیبهشت 1403تعليقًا علىدرود بر سردار قلم حاج حسین عزیز دقیق . محتصر. مفید. ساده
@user17091000247614018041 اردیبهشت 1403تعليقًا علىکار اقای فضائلی به شدت بد بود و قطعا از طرف بازرسی بیت رهبری باید برخورد شود.نمی شود که در این جایگاه و در این وضعیت هر حرفی زد.قطعا نباید آقای فضائلی مصونیت داشته باشند.منتظر پاسخ قاطع به رفتار ایشان هستیم.
@mehregan1 اردیبهشت 1403تعليقًا علىآقا به خدا هر کس انتقاد میکنه دشمن نیست!!!منم مسلمانم منم رهبری را دوست دارممنم به جمهوری اسلامی و انقلاب اسلامی اعتقاد دارممنم دارم از وضع حجاب اذیت میشمولی مبارزه با بیحجابی کار نیروی انتظامی نیست!!!لطفا بیشتر تامل کنید
@mehregan1 اردیبهشت 1403تعليقًا علىاین راهش نیست آقای شریعتمداری این راهش نیست خبرگزاری فارساین راهش نیست نیروی انتظامیاین راهش نیست مردم مومن و فهیم ایرانکسی که با جنگ نرم بی حجاب شده با برخورد سخت برنمیگرده!!!
@user17091000855562415531 اردیبهشت 1403تعليقًا علىبله ، رهبری سخنگو ندارند ، ایشان همه حرف هارو صراحتا اعلام میکنن