1 اردیبهشت 1403مطلب تبیینی و تحلیلیدوستانه با برادر فضائلی
۱- چند روز قبل و در حالی که نیروی انتظامی به اجرای وظیفه قانونی و شرعی خود در مقابله با کشف حجاب برخی از خانمها در انظار و اماکن عمومی مشغول بود (و هست) و این اقدام پلیس با هجوم گسترده و پُرحجمی از سوی دشمنان بیرونی و پادوهای داخلی آنها روبهرو شده بود (و هنوز هم روبهروست)، برادر عزیزمان جناب …نمایش بیشتر
@user1708659474531 اردیبهشت 1403در پاسخ به وخب راهش چیه؟؟ کسی که بی قانونی میکنه میگه من سلیطه ام جزباسختگیری راه دیگه ای میزاره؟
@user17090999904358799124 اردیبهشت 1403در پاسخ به وکسی قرار نیست با برخورد سخت قانونی قلبا با حجاب بشه، صرفا در عمل ملتزم میشه و چون حجاب امر اجتماعیه همین التزام عملی هم خیلی ضروریه... البته اگر همه نهاد ها هم به روز و با ابتکار و مومنانه تلاش کنند رسوخ فرهنگ غربی از دل و قلب جامعه هم پاک میشه.