اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  هرمزگان

چرا از بیماران کرونایی پول می‌گیرند؟+توضیحات معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان به این سوال پاسخ داده که چرا از بیماران کرونایی در مراکز درمانی دولتی پول گرفته می‌‌شود؟

چرا از بیماران کرونایی پول می‌گیرند؟+توضیحات معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان

به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، انتشار صورتحساب دو میلیون تومانی مرکز درمانی پیامبراعظم بندرعباس برای یک بیمار کرونایی در زمان ترخیص از بیمارستان، سوژه بسیاری از رسانه‌های داخلی و خارجی شده است.

این بیمار 20 ساله که 4 روز در بخش «کویید 19 یک» مجتمع بیمارستانی پیامبر اعظم بندرعباس بستری بوده، در زمان ترخیص مبلغ دو میلیون و 60 هزار تومان را به عنوان صورتحساب بیمارستان پرداخت و ترخیص شده است.

 

بیماری کرونا تحت پوشش بیمه است/ افراد فاقد بیمه می‌توانند در بیمارستان خود را بیمه کنند

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در پاسخ به خبری مبنی بر دریافت هزینه درمان از یک بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان شهید محمدی بندرعباس گفت: بر اساس آخرین بخشنامه های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، درمان بیماران مبتلا به کووید 19 رایگان نبوده و بیماران فاقد بیمه باید هزینه درمان خود را پرداخت کنند و یا در حین درمان، خود را تحت پوشش بیمه سلامت قرار دهند.

دکتر عبدالله غریب‌زاده افزود: البته برخی از بیماران بی بضاعت که بعضا تحت پوشش هیچ بیمه‌ای هم نبودند، با همکاری بخش مددکاری بیمارستان که در این راستا با کمک خیرین نیز همراه بوده، در خصوص هزینه درمان آنان بر اساس میزان تمکن مالی بیماران مساعدت لازم صورت می گیرد و با توجه به اینکه برخی از داروهای درمان کووید ۱۹ بسیار گران است لذا پاره ای از خدمات نیز خصوصا داروها تحت پوشش بیمه‌ها نمی باشد، با همکاری و کمک خیرین توانستیم کمک حال افراد بی بضاعت باشیم.

معاون درمان‌ دانشگاه در ادامه بیان کرد: در حال حاضر 518 بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستانهای استان بستری هستند و دانشگاه علوم پزشکی تلاش دارد با استفاده از ظرفیت خیرین بزرگوار در تامین داروها و خدمات فاقد پوشش بیمه ای هزینه درمان بیماران را کاهش دهد.

بیمه سلامت ایرانیان می‌تواند فورا بیمار را در بیمارستان بیمه کند

این مقام مسؤول اظهار کرد: تمام افراد دارای  تابعیت جمهوری اسلامی، قاعدتا باید تحت پوشش بیمه درمانی باشند و افرادی که به هر علتی تا کنون فاقد بیمه هستند و تحت پوشش هیچ سازمان بیمه ای نمی‌باشند، می توانند از خدمات درمانی بیمه سلامت ایرانیان استفاده کنند. بیمه سلامت در جهت بهبود اوضاع سلامت و درمان افراد جامعه ارائه‌شده تا برای افرادی که توانایی پرداخت حق بیمه خود را ندارند، قدمی بزرگ بردارد.

 

وی تصریح کرد: بر اساس مصوبات قانونی و ابلاغ وزارت بهداشت، همه افراد ایرانی تحت پوشش بیمه بر اساس تعرفه بیمه‌ای تحت درمان قرار می‌گیرند و مابقی هزینه (فرانشیز درمانی) بر عهده بیمار است؛ لذا اگر بیماری بضاعت مالی برای پرداخت حق فرانشیز نداشته باشد، مساعدت مالی برای بیمار بر اساس فرآیند مددکاری بیمارستان صورت می گیرد.

غریب‌زاده همچنین در خصوص هزینه درمان بیماران کرونایی اتباع خارجه مجاز که دفترچه بیمه دارند، گفت: سهم پرداختی هزینه درمان بیمار توسط سازمان بیمه گر ۹۰ درصد و شخص بیمار ۱۰ درصد می باشد؛ در صورتی که بیمار توانایی پرداخت این ۱۰ درصد را نداشته باشد، مساعدت بر اساس بضاعت بیمار  و طی فرآیندهای مددکاری صورت می گیرد؛ برای اتباع غیر مجاز فاقد بیمه نیز از طریق مددکاری مساعدت لازم صورت می پذیرد و هزینه درمان بیماران کرونایی چه ایرانی و چه اتباع خارجی رایگان نمی باشد.

 معاون درمان دانشگاه تاکید کرد: در صورتی که بیماری فاقد هرگونه بیمه درمانی باشد، می‌تواند در زمان بستری خود را تحت پوشش بیمه سلامت قرار دهد که بر اساس تعرفه بیمه‌ای میزان پرداختی آن به بیمارستان متفاوت خواهد بود.

انتهای پیام/88055

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول