می گویند ایران جنگ طلب است!

با همه شرارت‌ها و آتش افروزی‌هایی که نظام سلطه در طول تاریخ علیه کشورهای مختلف به‌خصوص علیه کشورهای اسلامی و علیه ایران عزیز داشته، مشخص نیست مدعیان این مطلب با کدام استدلالی این حرف را می زنند، از همین رو در یادداشت ذیل تلاش شده تا برخی از مصادیق صلح دوستی ایران و متقابلاً جنگ‌طلبی سلطه‌گران به اجمال بیان شود. ایران حداقل طی ۳۰۰ سال گذشته آغازگر هیچ جنگی نبوده، در حالی‌که ردپای مستقیم و غیرمستقیم غربی‌ها و به‌خصوص آمریکایی‌ها تقریبا در تمام جنگ‌های ۳ قرن اخیر و قبل از آن به شکل واضح دیده می‌شود. هنوز آثار پادگان‌ها و قلعه‌های متعلق به انگلیسی‌ها، آلمانی‌ها و حتی پرتقالی‌ها و هلندی‌ها که در گذشته به ایران عزیز لشکرکشی کرده بودند، در نقاط مختلف کشور به طور کامل از بین نرفته است. هنوز زخم‌های ناشی از تبعات دخالت‌ها و جنایات انگلیس استعمارگر بر پیکر ایران از جمله تغییر مرزها و تجزیه ایران و یا قحطی مصنوعی در کشور که منجر به مرگ حدود ۹ میلیون نفر از هموطن در جنگ جهانی اول شد، التیام نیافته است. هنوز مردم کودتای مشترک آمریکا و انگلیس در مواجهه با ملی شدن صنعت نفت ایران در مرداد ۱۳۳۲ را فراموش نکرده‌اند. هنوز یادشان نرفته که سران متفقین پس از پیروزی در جنگ جهانی دوم با چه تکبر و نخوتی در ایران جلسه برگزار کردند، بدون این که پشیزی برای شاه مملکت ارزش قائل شوند و حتی به او اطلاع بدهند.
هنوز مردم دخالت‌های آمریکا در امور داخلی کشور و رفتارهای تحقیرآمیز آنها با شهروندان ایرانی را از یاد نبرده‌اند و یادشان نرفته که آمریکای وحشی با حکومتی نوظهور (عمر ۲۴۰ ساله) با وضع قانون کاپیتولاسیون و یا پرداخت حق توحش به نیروهایش در ایران که تاریخ تمدنی بیش از ۷ هزار ساله دارد، چه رفتارهای با مردم و کشور ایران داشته است. مردم یادشان هست که وقتی انقلاب اسلامی علیه رژیم پهلوی شکل گرفت، چطور آمریکا بلافاصله ژنرال هایزر را برای کمک به سولیوان که سفیرشان در ایران بود فرستادند تا با ارائه طرحهای مختلف کشتار عمومی، مانع از پیروزی و تثبیت انقلاب شوند. هنوز اقدام آنها برای کودتای نقاب که قرار بود با مرکزیت پادگان شهید نوژه همدان اجرا و به زعم خودشان حکومت را سرنگون کند و مشارکت آنها در ترورها و آشوب‌ها، اغتشاشات و بمب‌گذاری‌های اوایل انقلاب را به خاطر دارند. مردم یادشان نرفته که غربی‌ها و به‌ویژه آمریکایی‌ها چگونه دولت وقت عراق را برای جنگ با ایران تحریک کردند و در جریان جنگ تحمیلی چطور با تمام توان و در زمینه‌های مختلف از صدام حمایت می‌کردند. مردم فراموش نخواهند کرد که چگونه از همان ابتدای انقلاب با تحریم و تهدید ایران و نیز حمایت از ضدانقلاب برای بمب‌گذاری و ترور و سپس میزبانی از این جنایتکاران در کشورهایشان و دهها توطئه دیگر به مقابله با انقلاب اسلامی برخواستند و در ادامه این جنایات را به ظالمانه‌ترین شکل ممکن، شدت بخشیدند. مردم حمله آمریکا به هواپیمای مسافربری ایران و اهدای مدال به آمران و مجریان این جنایت هولناک و یا حمله به ناوچه و تأسیسات نفتی ایران در گذشته را هرگز به فراموشی نخواهند سپرد.
حالا برای مردم ایران کاملا آشکار شده که طرح ایجاد و استفاده از گروه‌،های تروریستی مانند داعش توسط آمریکا و اروپا اگرچه در نهایت با شکست مواجه شد، اما در واقع هدف اصلی دشمن، ایران اسلامی بوده است. مردم هرگز سکوت مرگبار و حمایت مستقیم و غیرمستقیم آنها از صهیونیستها در ترور مسئولین، فرماندهان، دانشمندان، نخبگان و شهروندان ایرانی و همچنین مشارکت آنها با رژیم صهیونیستی در جنایات دو جنگ اخیر را نیز هرگز از یاد نخواهند برد. حالا دیگر مردم از وجود انبوه مراکز جاسوسی و پایگاه‌های نظامی یانکی‌ها در اطراف ایران و اقدامات آنها علیه کشورمان باخبرند و آنها را نشانه دشمنی آشکار باخود می‌دانند، چرا که ایران هیچ‌گاه چنین رفتاری با آنها نداشته است. مردم حالا به خوبی می‌دانند که کینه صهیونیست‌ها در مورد ایران و اسلام عزیز به قدری عمیق است که از بدو پیدایش این رژیم جعلی و پس از گذشت چندین قرن از کشتار مردم ایران در زمان هخامنشیان (در زمان خشایارشاه بین سال‌های ۴۶۵ تا ۴۸۵ قبل از میلاد) که با توطئه یهودیان رخ داد، هر سال سالروز این واقعه تلخ را با افتخار و با تمام توان جشن (جشن پوریم) می‌گیرند. خیلی وقت است که مردم از خودشان می‌پرسند مگر حرف و خواست ایران چیست که علی‌رغم هزینه‌های سنگین تولید برنامه و ایجاد شبکه‌های تلویزیونی ماهواره‌ای و با این که غربی‌ها بعضاً در کشورهای خودشان برای استفاده از برنامه‌های تلویزیون از شهروندانشان حق اشتراک می‌گیرند، بیش از ۱۲۶ شبکه تلویزیونی ماهواره‌ای فارسی زبان رایگان علیه ایران ایجاد کرده‌اند و چرا این کار فقط در مورد ایران اسلامی صورت گرفته است.
البته این موارد گوشه‌ای از انبوه ظلم‌ها و جنایاتی است که نظام سلطه علیه این ملت و مملکت مرتکب شده است و این در حالی است که در طول تاریخ، بزرگترین واکنش ما علیه دشمنان سرزمینمان، تنها شعار مرگ بر ظالمین بوده است. با این توصیف آیا تا به حال از خودمان پرسیده‌ایم که علت این همه دشمنی چیست؟ آیا استقلال‌طلبی و ظلم‌ستیزی ایران اسلامی سبب این دشمنی‌ها نیست؟ آیا منابع غنی و ظرفیت‌های متعدد ایران برای برقراری عدالت در جهان، باطل را به جنگ با حق نکشانده است؟نشانی الکترونیکی: ARH110@yahoo.com نشانی سایت: rahtooshe.com
23:38 - 17 اردیبهشت 1405

1 بازنشر1 واکنش
91٫8k بازدید