وضعیت ذخایر ۶ ماهه حوزه سلامت

رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی با اشاره به آسیب مراکز درمانی تحت تأثیر حملات دشمن در جنگ رمضان و علیرغم کنوانسیون‌های بین‌المللی، درباره ایثار و خدمات کادر درمان و اعلام آمادگی گروه‌های مختلف پزشکی برای حضور در مراکز درمانی و همچنین وضعیت ذخایر راهبردی حوزه سلامت توضیح داد.
به گزارش خبرگزاری فارس، سید حسن امامی‌ رضوی درباره آسیب به مراکز درمانی کشورمان در حملات ددمنشانه آمریکایی ـ صهیونی گفت: بر اساس قوانین بین‌المللی، گروه‌های خدمت‌رسان مانند هلال‌احمر، صلیب‌سرخ، پیش‌بیمارستانی، پرستاران و پزشکان و در مجموع مراکز درمانی نباید تحت تاثیر جنگ و آثار آن قرار گیرند.او با بیان اینکه مراکز درمانی جزو نقاط امن در منازعات و مخاصمات به حساب می‌آیند، اظهار کرد: متاسفانه، بیمارستان‌ها نه فقط در جنگ رمضان بلکه در غزه نیز تحت تاثیر جنایات دشمن قرار گرفتند. ادعاهایی در ارتباط با مراکز درمانی مطرح می‌کنند که اقدامات نظامی تحت پوشش بیمارستان‌ها انجام می‌شود که فقط یک بهانه است و مشخص است که بیمارستان‌ها فقط خدمت درمانی ارائه می‌دهند؛ آن هم در بحرانی‌ترین شرایط که مردم به آنها نیاز دارند.مشاور وزیر بهداشت با بیان اینکه در جنگ رمضان نیز شاهد ایثار کادر درمان و تداوم ارائه خدمات در بیمارستان‌ها هستیم، اظهار کرد: به صورت مداوم و در برهه‌های زمانی مختلف، بیمارستان‌ها عرصه ارایه خدمات مورد نیاز به تمام مراجعه‌کنندگان هستند؛ از دوران دفاع مقدس گرفته تا جنگ ۱۲ روزه و حوادث دی ماه و جنگ رمضان و ایام عادی، خدمات مراکز درمانی به تمام مراجعان در جریان است و هیچ تفاوتی میان افراد وجود ندارد.امامی‌رضوی گقت: به نظر می‌رسد که آسیب‌رساندن به مراکز درمانی با هدف ایجاد رعب و وحشت میان مردم و کادر درمان انجام می‌شود؛ این در حالی است که نتیجه عکس می‌دهد. چرا که نه فقط کادر درمان رغبت بیشتری برای حضور در مراکز درمانی داشتند، بلکه نیروهای دیگر در حوزه سلامت هم برای ارائه خدمات داوطلبانه اعلام آمادگی کردند.
رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی با بیان اینکه دشمن ظاهرا شناختی از رفتارهای ما ندارد، گفت: اقدامات آنها، نتیجه عکس می‌دهد. به طور مثال، تجمع اعتراضی کادر درمان در محکومیت حملات آمریکایی - صهیونی به مراکز بهداشتی، درمانی و آموزشی کشورمان برگزار شد؛ شاید در نقاط دیگر دنیا بگویند که در زمان جنگ، تجمع یک نقطه خطر به حساب می‌آید اما شاهد برگزاری یک تجمع پرشکوه در دفاع از حق شهروندان بودیم.او درباره وضعیت ذخایر راهبردی در حوزه سلامت نیز توضیح داد: براساس تجربه‌های خود، ذخایر راهبردی آماده است و میزان این ذخایر بیش از ۶ ماه است. زنجیره تولید کشور، کامل است و متکی به داخل هستیم. تولید به یک نقطه خاص محدود نمی‌شود و بسیار متعدد است. همچنین مواد غذایی به خوبی در کشور توزیع شده و نگرانی در این زمینه طی جنگ نداشتیم.منبع: ایسنا
09:54 - 22 فروردین 1405
سلامت

1 بازنشر
106٫7k بازدید