اطلاعیۀ کمیتۀ بررسی علل حادثۀ آتش‌سوزی در بندر شهید رجایی

کمیته بررسی علل حادثه آتش‌سوزی در بندر شهید رجایی با صدور اطلاعیه‌ای، نتایج اولیه بررسی‌های خود را اعلام کرد.
به گزارش‌ گروه سیاسی خبرگزاری فارس، کمیته بررسی علل حادثه آتش‌سوزی در بندر شهید رجایی با صدور اطلاعیه‌ای، نتایج اولیه بررسی‌های خود را اعلام کرد.متن کامل اطلاعیه به شرح زیر است:باسمه تعالیضمن عرض تسلیت بابت وقوع این حادثه تأسف‌بار، به اطلاع هم‌وطنان گرامی می‌رساند کمیته بررسی علل حادثه آتش‌سوزی در بندر شهید رجایی پس از برگزاری چندین جلسه با حضور کارشناسان و متخصصان، نتایج اولیه را به شرح زیر اعلام می‌کند:۱- قصور در رعایت اصول ایمنی و پدافند غیرعامل محرز شده است.۲- خلاف‌اظهاری در برخی موارد وجود داشته و دستگاه‌های امنیتی و قضایی با جدیت در پی شناسایی خاطیان هستند.۳- علت‌یابی قطعی این حادثه مستلزم بررسی کامل و همه‌جانبه ابعاد مختلف آن است که به دلیل الزامات کارشناسی، نیازمند طی شدن فرایندهای فنی و آزمایشگاهی است؛ اگرچه بدون فوت وقت مراحل اجرایی آن دنبال خواهد شد و در اسرع وقت به اطلاع عموم مردم خواهد رسید.به هموطنان عزیز اطمینان داده می‌شود که با همه مقصران این حادثه بدون هیچگونه اغماض برخورد خواهد شد؛ لذا درخواست می‌شود اخبار مربوط به علت حادثه را تنها از این کمیته که به ریاست استاندار هرمزگان تشکیل شده است، دنبال بفرمایند.
21:54 - 8 اردیبهشت 1404

3 بازنشر6 واکنش
138٫5k بازدید



10 پاسخ

@user17091000584615827848 اردیبهشت 1404
در پاسخ به
ماشالله عناصر فساد بسیاری در بندر با رانتهای مختلف گمرکی ترخیصی فعالیت میکنن ک کارشان انجام کارهای نشد&سایره میباشد در قبال پولهای سنگین ک جابجا مینمایند یکبار برای همیشه ریشه تمامشان را قطع &ساختار اداره گمرک کشور چ در ساختمانهای تهران&سایر شهرستانها&چ در ساختار تمام مرزها&بنادر از بیسوادها پاک

تصویر نمایه‌ی ‌به نام‌
@Puyan8 اردیبهشت 1404
در پاسخ به
وقتی الویتشون این بوده که حزب اللهی ها رو بزارن کنار به جاش از محکومین امنیتی ،خانمها و اقلیت ها استفاده کنن این اتفاقات عجیب نیست!

@ErtebatGostar8 اردیبهشت 1404
در پاسخ به
آهان پس دلیلش این بود!!!!!!

تصویر نمایه‌ی ‌سید حسینی‌
@Hossini8 اردیبهشت 1404
کمی شبیه به انفجار بندر بیروت ولی در ابعاد کوچکتر بود!

تصویر نمایه‌ی ‌علی قزل ایاق‌
@Alirezaghezelayagh_ir8 اردیبهشت 1404
در پاسخ به
بسیار عالی ، پس دلیلش این بوده !!!!؟ عجب -!؟

@al_aghsa9 اردیبهشت 1404
در پاسخ به
یعنی مشخص نیست در هر بلوک چه کالای با چه تاریخ و سفارش کدام شرکت دپو شده ،مگه خرمن کاه ینجه است!!

@user17091000277327573219 اردیبهشت 1404
در پاسخ به
آنچه مهم است اینکه درحال حاضروباتوجه به استفاده از هوش مصنوعی بایدنقاط تهدیدراکاهش دادوگرنه به راحتی به بحران تبدیل میشود