3 مرداد 1403
مطلب تبیینی و تحلیلی

آقای پزشکیان! این شتر به کوی لیلی نمی‌رود

۱- در مثنوی مولوی داستانی آمده است که برای این روزها درس‌آموز و عبرت‌انگیز است. ملای رومی نقل می‌کند، «مجنون» که بی‌قرار «لیلی» بود، در تب و تاب دیدار او بر پشت ناقه‌ای نشسته و آهنگ کوی لیلی داشت.
@hamvatan3 مرداد 1403
در پاسخ به @H_shariatmadari
آقای شریعتمداری هنوز کابینه انتخاب نشده . به جای نوشتن داستان کمی پای صحبت رهبری بشین ایشون راه را نشون دادن

این خبر حذف شده است.

@hamvatan3 مرداد 1403
در پاسخ به @H_shariatmadari
شما یا رهبری را نشناختی یا اصلا حرفاشو گوش ندادی رهبری به نفع یک شخص خاص صحبت نمیکنن. شما که پای صحبت هاش بودی دقت میکردی که رهبری فرمودن "دشمن گوش تیز کرده که بین ما اختلاف بیوفته" نمیدونم چرا یادمون میره ایران یک کشتی هست همه ما داخلشیم باید به فکر اتحاد باشیم نه اختلاف

این خبر حذف شده است.

@hamvatan3 مرداد 1403
در پاسخ به @H_shariatmadari
خب اینهایی که گفتین یعنی مغز شما شستشو شده. شما حرف های منو نمیخونی. من کی از ظریف دفاع کردم؟ جواب منطقی نداری آسمون ریسمون نکن. رهبری گفتن از رئیس جمهور حمایت کنید. یعنی چی؟ حالیت میشه؟ یعنی منی که به رئیس جمهور منتخب رای ندادم هم وظیفه دارم ازش حمایت کنم. نفرت پراکنی شریعتمداری خلاف نظر رهبری هست.

این خبر حذف شده است.

واقعیت این هست که من اسمی از ظریف نبردم. واقعیت این هست که مغز شما کلمه ظریف را برای بی جواب بودن تکرار میکنه . واقعیت این هست که رهبری اصل هست و شریعتمدرای عددی نیست. منتها شما اصل را متوجه نمیشید و پای منبر شریعتمداری ها میشینید و فکر میکنید که اینها بهتر از رهبری هستن.
19:22 - 4 مرداد 1403

12 بازدید