کتابخانه مرکزی اراک با مدرن‌ترین امکانات تجهیز خواهد شد

مدیرکل توسعه کتابخانه‌های نهاد در بازدید از کتابخانه‌ مرکزی اراک گفت: کتابخانه مرکزی اراک قطب فرهنگی استان شده و با مدرن‌ترین امکانات تجهیز خواهد شد.
به گزارش خبرگزاری فارس از اراک، اصغر گودرزی، مدیرکل توسعه کتابخانه‌های نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور صبح امروز باهدف بازطراحی و بررسی ظرفیت‌های موجود از کتابخانه مرکزی اراک بازدید کرد. اصغر گودرزی، مدیرکل توسعه کتابخانه‌های نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور به همراه جمعی از همکاران خود طی سفر به استان مرکزی ضمن بازدید از کتابخانه مرکزی اراک، از کتابخانه‌های عمومی علامه طباطبایی و آیت‌الله مقدسی شهر محلات و کتابخانه اشراق دلیجان بازدید کرد. گودرزی در حاشیه بازدید از کتابخانه اراک در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس هدف از این بازدید را بررسی وضعیت و بازطراحی تعدادی از کتابخانه‌های عمومی استان به‌ویژه کتابخانه مرکزی اراک اعلام کرد و گفت: امیدواریم بتوانیم با بازطراحی و همچنین تعریف خدمات جدید در کتابخانه‌ مرکزی اراک به‌عنوان بزرگ‌ترین کتابخانه عمومی در حال ساخت کشور، بر اساس جدیدترین فرمت‌های طراحی، موجب توسعه خدمات و بهره‌وری کتابخانه‌ها شویم.
گودرزی افزود: کتابخانه مرکزی اراک با مدرن‌ترین امکانات تجهیز خواهد شد و با ارائه خدمات متنوع و منحصربه‌فرد به قطب فرهنگی استان و منطقه تبدیل می‌شود.مدیرکل توسعه کتابخانه‌های نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور تصریح کرد: امیدواریم با بازطراحی فضا و خدمات کتابخانه‌های عمومی؛ نیازهای فرهنگی، اجتماعی و اطلاعاتی مردم شریف استان مرکزی برآورده شود.گودرزی در جلسه تخصصی با حضور کارشناسان آخرین وضعیت کتابخانه مرکزی اراک را بررسی کرد و تصمیمات لازم جهت بازطراحی و استفاده حداکثری از فضاهای موجود این پروژه اتخاذ شد.#کتابخانه#قطب_فرهنگی#نهاد_کتابخانه‌ها
09:36 - 5 مهر 1403

1 بازنشر
2811 بازدید




1 پاسخ