امام‌جمعه بجنورد: پرچم مبارزه در دستان آیت‌الله خامنه‌ای است

امام‌جمعه بجنورد گفت: همه ما مردم در زیر یک پرچم در حال جهاد و مبارزه هستیم و آن پرچم در دست آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای است.
به گزارش خبرگزاری فارس از بجنورد، حجت‌الاسلام و المسلمین رضا نوری، نماینده ولی‌فقیه در خراسان شمالی در خطبه‌های نمازجمعه ظهر امروز این شهرستان اظهار کرد: مقام معظم رهبری شعار سال را اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی نام‌گذاری نام‌گذاری کردند که در اقتصاد مقاومتی تأکید بر این است که بر تولید، اقتصاد داخلی و شرکت‌های دانش‌بنیان تکیه شود. وی گفت: در حوزه نظامی می‌بینیم که به هیچ کشوری وابسته نیستیم و باقدرت از ملت و خاک حفاظت می‌کنند. نماینده ولی‌فقیه در خراسان شمالی افزود: برای امنیت و وحدت همه مجموعه‌ها باید دخیل شوند و توجه کرد کسی از اختلاف صحبت نکند. وی تصریح کرد: امروز پس از ۲۷ روز جنگ دست برتر با مردم و کشور بوده است، امروز دشمن در نقطه‌ضعف قرار گرفته است به همین دلیل برنامه‌ریزی می‌کند و تا بین مردم و مسئولین اختلاف ایجاد کند.امام‌جمعه بجنورد بیان داشت: رئیس‌جمهور فاسد آمریکا پیش‌تر اعلام کرده بود کسی در ایران وجود ندارد و همه کشته شده‌اند تا با او مذاکره کنم اما امروز دم از مذاکره می‌زند. وی اضافه کرد: رئیس‌جمهور متوهم آمریکا خودش با خودش مذاکره می‌کند تفاهم‌نامه هم می‌نویسد بدون آنکه جمهوری اسلامی حتی مطلع باشد و این وضعیت دشمن ماست! حجت‌الاسلام نوری گفت: دروغگویی ترامپ به حدی زیاد است که آمریکایی‌ها هم اعلام کرده‌اند برای اینکه بدانند صحبت‌ها راست و دروغ چه چیزی است به مسئولین ایرانی توجه می‌کنند. وی اظهار داشت: همه ما مردم در زیر یک پرچم در حال جهاد و مبارزه هستیم و آن پرچم در دست آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای است.
نماینده ولی‌فقیه در خراسان شمالی تأکید کرد: امروز دشمن دریافته است که جمهوری اسلامی در پاسخ به جنایت‌ها چندبرابر جبران می‌کند و به همین دلیل دست از تهدید زیرساخت‌های برق برداشته است.#جنگ #جنگ_رمضان
13:25 - 7 فروردین 1405
سیاست
استان ها
خراسان شمالی