چهل روز از پرواز آن سرو بلندقامت گذشت

چهل روز از پرواز آن سرو بلندقامت گذشت؛ روزی که زمین شاهد اشک بود و آسمان اقتدای قامت‌هایی را دید که در سوگ قهرمانشان، نه تنها خم نشدند بلکه استوارتر ایستادند.
سمانه سراج فریدونی| چهل روز از پرواز آن سرو بلندقامت گذشت؛ روزی که زمین شاهد اشک بود و آسمان اقتدای قامت‌هایی را دید که در سوگ قهرمانشان، نه تنها خم نشدند بلکه استوارتر ایستادند.چهل روز گذشت اما این اربعین غم، سرآغاز درخشش اقتدار مردمی شد که در قلب خود، کورسویی از امید را زنده نگه داشتند.این اقتدار در فریادهای بلند و پُر صلابت مردم معنا یافت. در همان نگاه‌های مصممی که در کف خیابان پیام ایستادگی را فریاد می‌زدند، با همان دستان گره شده‌ای که شعار «الله‌اکبر» را فریاد زدند و نشان دادند که اتحاد، همانند سدی پولادین در برابر هر تندبادی مقاومت می‌کند.
چهل شب گذشت، اما هر ساعتش اثبات شد که مردم این آب و خاک در بزنگاه‌های تاریخی با تکیه بر روح بلندشان چگونه می‌توانند از دل اندوه، سازنده امید باشند.این اقتدار، آنگاه که شاهد همبستگی بی‌دریغ در خدمت‌رسانی‌ها بود تجلی یافت. آنجا که اراده جمعی بر سختی‌ها غلبه کرد و نشان داد که «ما می‌توانیم» نه یک شعار بلکه یک واقعیت میدانی است. مردم با حضور پر شور و حماسی در این چهل شب، نه تنها یاد رهبر شهید را گرامی داشتند بلکه فصل جدیدی از اقتدار مدنی و مسئولیت‌پذیری اجتماعی را گشودند. اکنون چهل شبانه‌روز از آن غم بزرگ می‌گذرد و اراده پولادین مردم در دل‌ها موج می‌زند، اراده‌ای که از دل همین اقتدار برخاسته از همدلی و امید جوانه زده است.
این چهل شب آغاز راهی است که در آن، مردم، با تکیه بر همین قدرت درونی و همین امید وافر، آینده‌ای روشن‌تر را برای خود و سرزمینشان خواهند ساخت. اقتدار‌ و ایستادگی مردم همان چراغ راهی است که حتی در دل تاریک‌ترین شب‌ها، مسیر فردایی روشن را نشان می‌دهد.این همان اقتداری است که در دل هر ایرانی، نور امید را فروزان نگه داشته و نوید فردایی پرشکوه را می‌دهد.سیل جمعیت در خیابان‌ها برای سوگ رهبر شهیدشان پرسشی در ذهن‌ها ایجاد کرد که «باز این چه شورش است که در خلق عالم است» در دل‌ها طنین‌انداز شد و مردم به یاد سیدالشهدا افتادند.برخی در این غم مشترک خیمه‌های عزا برپا کردند و برخی دیگر با برپایی موکب‌ها حال و هوای اربعین را زنده نگه داشتند، به گونه‌ای که از آن سوی مرزها نیز این همبستگی و ارادت به چشم می‌خورد. این اربعین غم، نه تنها یادآور استقامت و اتحاد بود، بلکه نشان داد که چگونه می‌توان از دلِ اندوه، شور و حماسه آفرید.
19:56 - 19 فروردین 1405
امام و رهبری
استان ها
مازندران