جهش زیرساخت‌ جاده‌ای یزد با اتصال به کریدور ملی

استان یزد با اجرای مجموعه‌ای از پروژه‌های راه‌سازی در مسیرهای کلیدی، گام بلندی در جهت اتصال به کریدورهای ملی و ارتقای ایمنی سفرهای جاده‌ای برداشته است.
به گزارش خبرگزاری فارس از یزد،‌ این روزها در مسیر تحول زیرساختی استان یزد، شاهد آغاز و بهره‌برداری از پروژه‌های مهمی در حوزه حمل‌ونقل جاده‌ای هستیم. افتتاح ۵۰ کیلومتر از مسیر یزد–طبس، ببه‌عنوانبخشی از باند دوم این محور، گامی مؤثر در افزایش ایمنی سفر زائران حرم رضوی (ع) بوده است. این پروژه با مشارکت خیران و بهره‌گیری از حقوق معادن منطقه تکمیل شده و نقش مهمی در کاهش تصادفات و تسهیل تردد ایفا می‌کند.

زمینه‌سازی برای اجری ٧ پروژه کلیدی در کارگروه راه استان یزد

در کنار پروژه‌های افتتاح‌شده، مجموعه‌ای از طرح‌های عمرانی در کارگروه راه‌های استان یزد در حال بررسی و اجراست که این پروژه‌ها کمربندی زارچ_اشکذر،جاده بهاباد_نایبند، محور هرات_هرابرجان ،جاده مهریز_مروست،‌جاده بافق_بهاباد، تقاطع‌های غیرهم‌سطح یزد_ابرکوه_سورمق و بهسازی و روکش آسفالت کمربندی یزد را شامل می‌شود.این اقدامات باهدف ارتقای ایمنی، کاهش بار ترافیکی و توسعه متوازن مناطق مختلف استان در دستور کار قرار دارد.

آزادراه نطنز_یزد_سیرجان؛ اتصال به کریدور ملی

یکی از پروژه‌های راهبردی استان، قطعه اردکان_یزد_مهریز از آزادراه نطنز_یزد_سیرجان به طول ۱۳۰ کیلومتر است. این مسیر به عنوان بخشی از کریدور شمال_جنوب کشور، با مشارکت ۵۰ درصدی بخش خصوصی و سهم ۵۰ درصدی شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌ونقل کشور، در هفته دولت امسال کلید خورده است. این پروژه نه‌تنها موجب اتصال بهتر استان یزد به شبکه ملی حمل‌ونقل می‌شود، بلکه ظرفیت ترانزیتی منطقه را نیز به‌طور چشمگیری افزایش خواهد داد.محمدرضا بابایی، استاندار یزد در این زمینه معتقد است مسیر آزادراه نطنز _یزد_سیرجان موجب تسهیل تردد بین شمال و جنوب کشور، ‌کاهش ترافیک عبوری و اتصال بهتر مناطق مختلف استان و کشور به یکدیگر می‌شود و استان یزد به‌عنوان مرکز جغرافیایی ایران نباید این مرکزیت را از دست بدهد و این آزادراه برای ثبیت جایگاه ارتباطی یزد پروژه‌ای راهبردی محسوب می‌شود.

توسعه زیرساخت حمل و نقل اقدامی عمرانی برای پاسخ مطلوب اجتماعی

سید مهدی طلایی مقدم، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری یزد در این راستا به خبرنگار فارس گفت: توسعه زیرساخت‌های حمل‌ونقل در استان یزد نه‌تنها یک ضرورت اقتصادی، بلکه یک مطالبه مردمی و اقدام عمرانی برای پاسخ مطلوب اجتماعی است که با مشارکت بخش خصوصی، خیران و پیوند ظرفیت‌های ملی و بومی در تلاشیم مسیرهای ایمن‌ سریع‌ و پایدارتری را با تأکید برای اجری پروژه‌های دارای اولویت در استان ایجاد کنیم.وی با اشاره به اینکه بخشی از اقدامات حوزه راه استان تکمیل و پروژه‌های اولویت‌دار جدید طبق مطالبات مردمی و آینده یزد آغاز شده است، افزود: بهره‌برداری از پروژه‌های جاده‌ای اخیر، به‌ویژه مسیر یزد_طبس، نشان‌دهنده هم‌افزایی موفق میان دولت، مردم و بخش خصوصی در تحقق اهداف توسعه‌ای استان است که این وفاق چندجانبه برای سرعت بخشی و تکمیل سایر پروژه‌ها موردتوجه و الگوی کار قرار دارد.
15:31 - 8 شهریور 1404
راه و مسکن
دولت
استان ها