اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  فارس

پنجشنبه‌های شهدایی| شهید امامی; از مسؤولیت‌های دولتی تا حاج‌مسعود محبوبِ روستائیان

شهید مسعود امامی، الگویی ناب از مسؤولان مردمی و انقلابی بود که تمامی عمرش در خدمت به خلق سپری شد، او که همواره در هر ساعت از شبانه‌روز به دنبال حل مشکلات مردم بود، سرانجام در نهمین روز خرداد ماه ۱۳۸۳ در حین خدمت، به ملکوت اعلی عروج کرد.

پنجشنبه‌های شهدایی| شهید امامی; از مسؤولیت‌های دولتی تا حاج‌مسعود محبوبِ روستائیان

به گزارش خبرگزاری فارس از لارستان، در پنجشنبه شهدایی این هفته، میزبان شهید «مسعود امامی» از فرزندان فرهیخته لارستان هستیم، شهیدی که در عین به عهده داشتن سمت ها و منصب های  مختلف، به مردمی و ساده زیستن مشهور بود.

شهید مسعود امامی نام پرآوازه و شناخته شده ای است که هرگاه نامش ذکر شود همه او را به عنوان مسؤولی مردمی، فعال و پرتلاش می شناسد،چه در سالهایی که فرماندار لارستان بوده است و چه آن دورانی که ردای استانداری قزوین را به تن داشته است، همه فکر و ذهنش مردم بود و در راه همین مردم به شهادت رسید.

مسعود امامی در اسفند ماه سال ۱۳۳۲ در شهرقدیم لار و در خانواده ای متدین و اصیل که اجدادشان همگی از عالمان دینی  لار بودند چشم به جهان گشود، از آنجا که پدر شهید امامی در روستا به عنوان معلم مشغول به فعالیت بود، بیشتر ایام کودکی او نیز در روستا گذشت؛ مسعود تحصیلات ابتدایی را در روستا سپری کرد و دیپلم خود را در شهر لار گرفت و سپس برای ادامه تحصیل عازم شیراز شد و در رشته مدیریت فوق لیسانس گرفت.

مبارزات مسعود امامی در دوران انقلاب

شهید امامی از پیشگامان مبارزات سیاسی و روشنگران انقلاب اسلامی از طریق پخش کتاب و اعلامیه های سیاسی بود، او به دنبال فرمان امام خمینی(ره)  پایه گذار جهاد سازندگی لارستان و فعالیت های فرهنگی و آموزشی بود در طول دوران هشت  سال دفاع مقدس شهید امامی حضور چشمگیری در جبهه های مختلف از جمله آزاد سازی خرمشهر ، حضور در عملیات آزاسازی بندر استراتژیک فاو ، حضور در مناطق عملیات غرب و جنوب و مسئولیت پشتیبانی جنگ و جهاد فارس را به عهده داشت و پس از پایان جنگ سکان فرمانداری لارستان را برای 6 سال بر عهده داشت.

مسعود امامی مسؤولی از جنس مردم

روحیه جهادگونه شهید امامی که یادگاران روزهای فعالیت در جهاد سازندگی بود منشأ اثرات بسیاری در لارستان شد، تمام منطقه وسیع لارستان، مجذوب و شیفته اخلاق و رفتار صمیمی شهید امامی بودند مخصوصأ اهالی روستا بسیار او را دوست داشتند، مسؤولی که  به ندرت شبیه او را می توان یافت، تا پای جان و توان در خدمت مردم بود، اصلا برای او شب و روز معنایی نداشت هرجایی که حضورش لازم بود فوری و  بدون تشریفات اداری و کاملأ ساده در میان مردم ظاهر می شد فقط و فقط به فکر خدمت به مردم بود، فرمانداری که روستائیان همه او را به نام «حاجی مسعود» می شناختند.

استانداری قزوین و ایستگاه پایانی زندگی شهید امامی

مسعود امامی از سال 1373 به بعد سمت های بسیاری از جمله  مدیرکل امور اجتماعی استان فارس ، معاون امور اجرایی شهرداری شیراز و معاونت سیاسی امنیتی استانداری بوشهر و معاونت برنامه ریزی استانداری فارس و در نهایت استانداری قزوین را عهده دار شد و تا واپسین لحظات عمر به خدمت مشغول بود.

سرانجام شهید امامی در روز نهم خرداد ماه 1383 هنگام بازدید از منطقه زلزله زده الموت قزوین در اثر سقوط هلی کوپتر  به شهادت رسید و پس از تشییع در چهار شهرستان تهران، قزوین، لارستان و شیراز، در حرم سید علاءالدین حسین شیراز به خاک سپرده شد.

شهید امامی الگوی بی بدیل و مدیری لایق بود این را می توان از یادهای نیک مردم از او دانست، امامی استاندار بود اما با روحی بزرگ، منشی والا و شخصیتی ساده زیست با تواضع و فروتن که همگان را شیفته خودش کرده بود.

انتهای پیام/س

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول