شکایت به جای شفافیت؛ شهردار ایلام عضو شورا را به دادگاه کشاند

شهرداری ایلام به‌جای پاسخ به پرسش‌های مالی و مدیریتی، شهردار ایلام از عضو شورا که خواستار شفافیت بود، شکایت کرد؛ اقدامی که افکار عمومی آن را تلاشی برای خاموش کردن صدای مطالبه‌گری می‌دانند.
به گزارش خبرگزاری فارس از ایلام؛ در روزهای اخیر خبری در خبرگزاری فارس تحت عنوان «اولویت باید حقوق کارکنان باشد، نه پرداخت‌های نور چشمی» منتشر شد که واکنش‌هایی را در فضای مجازی و ساختمان سفید شهرداری در بر داشت.در حالی‌که افکار عمومی انتظار داشت شهردار ایلام درباره پرداخت‌های نامعقول و تأخیر در حقوق کارگران توضیح دهد، خبر شکایت او از حمید مجیدی، عضو مطالبه‌گر شورای شهر، بازتاب گسترده‌ای یافت. این شکایت با عنوان «نشر اکاذیب» در حالی مطرح شده که مجیدی تنها خواستار شفاف‌سازی مالی در شهرداری بوده است.در شرایطی که اعتماد عمومی به عملکرد نهادهای شهری کاهش یافته، تبدیل مطالبه‌گری به جرم و شکایت از منتقدان، نه‌تنها ارزش‌های مردم‌سالاری را تهدید می‌کند بلکه پیام خطرناکی برای سایر اعضای شورا و فعالان مدنی دارد. این ماجرا اکنون به یکی از داغ‌ترین موضوعات سیاسی-مدیریتی ایلام بدل شده است.مجیدی پیش‌تر در گفت‌وگو با خبرنگار فارس با اشاره به پرداخت ۳۰۴ میلیون تومان به یک بازنشسته، از شهردار خواسته بود توضیح دهد که این مبلغ از محل سنوات پرداخت شده یا حقوق غیرقانونی. او همچنین هشدار داده بود که «اگر این روند ادامه پیدا کند، شهرداری به زودی برای تأمین منابع خود ناچار به گدایی خواهد شد». در حالی که حساب‌های شهرداری به‌دلیل برخی محکومیت‌های مالی مسدود شده، کارگران خدماتی سه ماه حقوق نگرفته‌اند و بسیاری از پرداخت‌ها بدون طی مسیر قانونی انجام شده است. این عضو شورا از دستگاه‌های نظارتی و استاندار ایلام خواسته تا برای جلوگیری از تضییع بیت‌المال ورود کنند.
کارشناسان امور شهری معتقدند تبدیل اختلاف‌نظرهای شورا و شهرداری به پرونده‌های قضایی، فضای همکاری و نظارت را به تقابل تبدیل می‌کند. به‌ویژه در شرایط اقتصادی کنونی، چنین برخوردهایی می‌تواند زمینه‌ساز بی‌اعتمادی اجتماعی و افزایش نارضایتی عمومی شود.حمید مجیدی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در ایلام با پاسخ به این پرسش که شهردار ایلام از شما به جرم نشر اکاذیب شکایت کرده است؛ ماجرا چیست؟ گفت: به‌جای اینکه پاسخگوی وضعیت نابسامان شهر باشد، از من شکایت کرده است. .وی با بیان هدف این شکایت، ادامه داد: این شکایت بیشتر جنبه فشار دارد تا مطالبه‌گر عقب‌نشینی کند. وقتی قراردادهای سرمایه‌گذاری و پرداخت‌ها شفاف نیست، طبیعی است که باید پاسخ داد، نه شکایت کرد.وی در ادامه با ارائه راهکار برای بهبود وضعیت بیان داشت: باید حقیقت را پذیرفت و با مردم شفاف بود. شورا باید در کنار مردم بایستد و شهرداری پاسخگوی تصمیمات مالی خود باشد، نه اینکه منتقد را تهدید کند.در حالی‌که مردم ایلام از نابسامانی شهری، زباله‌های جمع‌نشده و پرداخت‌نشدن حقوق کارگران گلایه دارند، شکایت از عضو مطالبه‌گر شورای شهر نه‌تنها پاسخی به مشکلات نیست بلکه گامی به عقب در مسیر پاسخگویی است. ناظران انتظار دارند دستگاه‌های نظارتی و شورای شهر با شفافیت و گفت‌وگو، به جای برخورد، به بازسازی اعتماد عمومی بپردازند.#شهرداری_ایلام #شکایت #حمید_مجیدی #شفافیت_مالی #شورای_شهر_ایلام #مطالبه‌گری #مدیریت_شهری #نشر_اکاذیب #حقوق_کارگران #اعتماد_عمومی اخبار دست اول استان ایلام را اینجا بخوانید
08:08 - 14 آبان 1404

5 بازنشر5 واکنش
26٫5k بازدید