نوستالژی؛ افتتاح ورزشگاه یادگار امام تبریز با تقابل تراکتور و پرسپولیس

۳۰ سال پیش اولین بازی رسمی در ورزشگاه یادگار امام(ره) تبریز بین تراکتور با پرسپولیس برگزار شد؛ دیداری که با تساوی یک بر یک خاتمه یافت.
به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، ۳ دهه پیش و در چنین روزهایی بالاخره مردم تبریز به آرزوی دیرینه خود رسیدند و یکی از بزرگ‌ترین ورزشگاه‌های کشور در مهرماه سال ۱۳۷۵ افتتاح شد؛ ورزشگاه یادگار امام(ره) تبریز که قرار بود به خانه‌ای بزرگ برای فوتبال آذربایجان تبدیل شود.در نخستین دیدار برگزارشده در این ورزشگاه، تراکتور در چارچوب رقابت‌های لیگ آزادگان سال ۱۳۷۵ به مصاف پرسپولیس رفت که در پایان دو تیم به تساوی یک بر یک رضایت دادند.عارف محمدوند از نقطه پنالتی برای تراکتور و رضا ترابیان برای پرسپولیس در این بازی گلزنی کردند.
کلنگ ساخت ورزشگاه یادگار امام در سال ۱۳۶۸ زده شد و سال ۱۳۷۵ اولین بازی در آن برگزار شد. اما افتتاح رسمی آن در سال ۱۳۸۸ با صعود تراکتور به لیگ برتر برگزار شد.
09:18 - 2 شهریور 1405
فوتبال ایران
استان ها
آذربایجان شرقی




1 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌منتظر ظهور (𝓞𝔍𝓞)‌
@webrefer1 ساعت پیش
در پاسخ به
مصداقی بود از یک مطلب نخ نما