خودروی برقی با قابلیت پرواز عمودی+ فیلم

یک شرکت فناوری آمریکایی برای اولین‌بار تصاویری از پرواز یک خودروی برقی پرنده با قابلیت برخاست عمودی که فاقد هر گونه ملخ یا بال است، منتشر کرد.
به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از نیواطلس، تولید خودروی پرنده امر تازه‌ای نیست. اما همه آنها برای نشست‌وبرخاست به باند فرودگاهی نیاز دارند. آسکا ای 5 محصولی است که با ایمنی کامل از روی آسفالت خیابان به شکل عمودی به آسمان رفته و پرواز می‌کند. در فیلم‌های منتشر شده از این خودروی پرنده شاهد اوج‌گیری تقریباً عمودی آن به‌اندازه حداکثر شش متر از سطح زمین هستیم.این خودرو نسبتاً پرسروصدا است و البته در فیلم‌های منتشر شده نحوه هدایت خودروی یادشده مشخص نیست. اما مدیر Alef Aeronautics که شرکت سازنده این خودرو است می‌گوید: یک خلبان در خودروی مذکور قرار داشته و با به پرواز درآوردن آن می‌توان از شر ترافیک آسوده شد یا از آن برای عبور از موانع مختلف یا حتی یک رودخانه استفاده کرد. شرکت سازنده اعلام کرده که در سال‌های اخیر چند نمونه اولیه از این خودروی پرنده را آزمایش کرده و با توجه به‌ضرورت حفظ ایمنی مسافران باید آزمایش‌های بیشتری انجام شود تا سپس این خودرو برای عرضه عمومی آماده شود. این خودرو از نظر ظاهری شبیه به تولیدات شرکت‌های بوگاتی و جگوار است و مدیرعامل شرکت سازنده وعده داده ظرف یک سال آینده آن را به تولید انبوه برساند. قیمت این محصول حدود سیصدهزار دلار خواهد بود.
۱۰ MB
خودروی یادشده که قرار است در آینده بتواند در حالت پرواز از پهلو نیز به سمت چپ و راست حرکت کند، با یک بار شارژ تا ۱۷۷ کیلومتر پرواز و تا ۳۲۰ کیلومتر بر روی زمین حرکت می‌کند. حداکثر سرعت این خودرو بر روی زمین فعلا محدود به ۴۰ کیلومتر در ساعت است. این خودرو به چتر نجات و سیستم شناسایی موانع نیز مجهز است.#خودروی_برقی #خودروی_پرنده #آمریکا
----------------------------آخرین رویدادهای مهم فناوری را در صفحه اصلی علم و پیشرفت بخوانید.
09:27 - 13 اسفند 1403

4 بازنشر1 واکنش
77٫6k بازدید