گوشت باعث اخراج یک ورزشکار از المپیک!

خوردن یک نوع گوشت باعث مثبت شدن تست دوپینگ ورزشکار یونانی در المپیک پاریس شد.
خبرگزاری فارس؛ «لنی کلودیا پولاک دونده یونانی به خاطر گوشت دوپینگی شد»، این گزارش امروز (سه شنبه) نشریه گاردین از اخراج ورزشکار یونانی به دلیل تغذیه ناسالم است.دونده یونانی پنجمین ورزشکاری است که از آغاز مسابقات المپیک پاریس از این رقابت‌ها اخراج شده است.
پیش از این تست دوپینگ یک ورزشکار از نیجریه، عراق و افغانستان مثبت اعلام شد و هر 3 نفر از دهکده المپیک اخراج شدند.همچنین شب گذشته هم کمیته ملی المپیک پاراگوئه یک شناگر خود را به دلیل شبگردی از دهکده اخراج کرد.
نشریه انگلیسی می‌نویسد که سازمان ملی مبارزه با دوپینگ یونان (EOKAN) به کمیته محلی مسابقات المپیک پاریس اعلام کرد که آزمایش این ورزشکار مثبت است و او بلافاصله تعلیق شد.بر اساس گزارش گاردین، یک ماده ممنوعه از طریق گوشتی که مصرف کرده حاوی "ماده‌ای است که به حیوانات اجازه می‌دهد سریع‌تر رشد کنند" تست دوپینگش مثبت شده است.#دوپینگ#اخراج#المپیک_پاریس
15:02 - 16 مرداد 1403





1 پاسخ