اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  بوشهر

انتخاب بوشهر به عنوان پروژه پایلوت شهر هوشمند

مدیر هوشمندسازی مرکز گسترش فناوری اطلاعات با بیان اینکه بوشهر به عنوان پروژه پایلوت شهر هوشمند انتخاب شد، گفت: جهاد دانشگاهی برای پر کردن خلاء بین صنعت، دانشگاه و جامعه راه‌اندازی شده است.

انتخاب بوشهر به عنوان پروژه پایلوت شهر هوشمند

به گزارش خبرگزاری فارس از بوشهر، سید غلامرضا زین‌العابدین صبح امروز در وبینار مهارت‌های کسب‌وکار دیجیتالی جهاد دانشگاهی بوشهر اظهار داشت: شرکت مگفا تلاش کرده در حوزه فناوری‌های نوین از جمله مباحث هوشمندسازی و هوش مصنوعی فعالیت‌هایی داشته باشد، پروژه شهر هوشمند بوشهر نیز بر اساس تعاریف استانداردهای بین‌المللی برای اولین بار و به عنوان پروژه پایلوت توسط این شرکت در بندر بوشهر اجرا می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: جهاددانشگاهی برای پر کردن خلاء بین صنعت، دانشگاه و جامعه راه‌اندازی شده است.

مدیر هوشمندسازی مگفا اظهار کرد: جهاد دانشگاهی از طریق بازوی اجرایی مراکز آموزشی تخصصی و علمی کاربردی که در اختیار دارد می‌تواند در حوزه طراحی و برگزاری دوره‌های کوتاه مدت و تخصصی به منظور آموزش نیروهای متخصص مورد نیاز برای دوره‌های جدید کسب و کار دیجیتالی نیروی انسانی ماهر آماده کند.

زین‌العابدین یادآور شد: دانشجویان پس از طی دوره ارشد یا دکترا مجبور به گذراندن دوره‌هایی برای انطباق با نیاز بازار کار هستند.

حل مشکلات اقتصادی کشور با اشتغال و درآمدزایی

مدیر هوشمندسازی مرکز گسترش فناوری اطلاعات افزود: جهاد دانشگاهی با اجرای برنامه‌های خود می‌تواند به ایجاد اشتغال و کارآفرینی کمک شایانی نماید. هدف ما ایجاد و تعریف یک سیستم پویا و فعال از گروه‌های دانشجویی و استارتاپ‌ها و فعالیت در یک بستر مناسب برای حل مشکلات موجود در زمینه اشتغال و درآمدزایی و در نتیجه حل مشکلات اقتصادی کشور است.

وی ادامه داد: شناسایی مشکلات اصلی شهر با کمک مردم و مسئولین شهری و ارائه راهکار با استفاده از قابلیت نیروهای بومی که این کار به کارآفرینی و توسعه مهارت‌های کسب و کار دیجیتال کمک می‌نماید.

زین‌العابدین با اشاره به برخی زوایای اجرای پروژه شهر هوشمند عنوان کرد: استفاده از فناوری هوش مصنوعی در 10 سال آینده از حوزه‌های اصلی کسب و کار دیجیتال می‌شود همانطور که در دنیا این اتفاق افتاده است. در حقیقت کمک به توسعه این اکوسیستم و همکاری بخش خصوصی و دولتی یکی از راه‌حل‌های برون‌رفت از مشکلات فعلی کشور در بحث اشتغال و درآمدزایی است.

مدیر هوشمندسازی مگفا گفت: در آمریکا و چین برای هوشمندسازی و توسعه هوش مصنوعی از مدل‌های مختلفی استفاده کرده‌اند. توسعه استارتاپ‌ها، برنامه مدون و حمایت بخش دولتی و عمومی از شرکت‌های کوچک و دانش‌بنیان که تبدیل به غول‌های فناوری شده‌اند اتفاقی است که در چین رخ داده و ما فکر می‌کنیم این مدل (چین) برای توسعه هوش مصنوعی در کشور ایران مدل مناسبی باشد که در این مدل شهرداری‌ها از طریق ارائه سوبسید و کمک مالی نقش مهمی در این روند داشته‌اند. نتیجه اینکه چین در دو شاخه از شاخه‌های هوش مصنوعی در حال عبور از آمریکا است که تغییرات بزرگی در اقتصاد و سیاست به همراه دارد.

وی تصریح کرد: شاه‌کلید ما بخش دولتی است که بتواند با یک برنامه مدون بودجه‌ها را به سمت کاربردهای درست و آینده‌دار در حوزه کسب‌و کارهای دیجیتالی هدایت کند و زمینه برای ورود آسانتر به دنیای کسب و کار و حمایت از آنان با برنامه منسجم‌تری حمایت و ایجاد شود.

انتهای پیام/ر

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول