خون شهدای بیت رهبری طومار استکبار را در هم میپیچد
سرپرست شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی لرستان گفت: خون پاک شهدای حمله ددمنشانه به بیت مقام معظم رهبری بهویژه شهید پاسدار مهدی ویسکرمی درخت تنومند مقاومت را آبیاری کرده و بهزودی طومار ظلم و استکبار را در منطقه در هم خواهد پیچید.
به گزارش خبرگزاری فارس از خرمآباد، حجتالاسلام والمسلمین احمدرضا غلامی؛ سرپرست شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی امروز ظهر در مراسم گرامیداشت شهید پاسدار مهدی ویسکرمی با تأکید بر اینکه حج امسال باید تبلور خشم یکپارچه جهان اسلام علیه رژیم غاصب صهیونیستی باشد اظهار کرد: خون پاک شهدای حمله ددمنشانه به بیت مقام معظم رهبری بهویژه شهید پاسدار مهدی ویسکرمی درخت تنومند مقاومت را آبیاری کرده و بهزودی طومار ظلم و استکبار را در منطقه در هم خواهد پیچید.وی با اشاره به شرایط خطیر و حساس کنونی کشور و جهان اسلام پس از وقایع تلخ جنگ رمضان، اظهار کرد: فریضه حج تنها یک عبادت فردی نیست بلکه در این برهه تاریخی حج عظیمترین کنگره سیاسی -عبادی مسلمین و مهمترین بستر برای اعلام برائت از مشرکین و جنایتکاران آمریکایی و صهیونیستی به شمار میرود.سرپرست شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی لرستان افزود: دشمنان قسمخورده اسلام با عبور از تمام خطوط قرمز و دست زدن به جنایات بیسابقه نشان دادند که هدفی جز نابودی اصل اسلام ندارند در چنین شرایطی وحدت کلمه میان تمام مسلمانان دنیا از شیعه تا سنی یک انتخاب نیست بلکه یک ضرورت قطعی و شرعی برای بقا و پیروزی جبهه حق است.غلامی گفت: حج امسال باید تبلور خشم مقدس و وحدت پولادین امت اسلامی علیه رژیم غاصب صهیونیستی و حامیان آمریکایی آن باشد.
سرپرست شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی لرستان گفت: شهید ویسکرمی، فرزند برومند آقای علی ویسکرمی از همکاران حج و زیارت استان نماد غیرت، وفاداری و ذوب در ولایت بود، این جوان پاکباخته سعادت و افتخاری بینظیر یافت که در جریان حمله ناجوانمردانه و کینهتوزانه دشمنان آمریکایی-صهیونیستی به بیت مقام معظم رهبری در حین خدمت و پاسداری از حریم ولایت دوشادوش مقتدای خویش به عالیترین درجه شهادت نائل شود و خون پاکش با خون رهبر و مرادش درآمیزد.غلامی با تأکید بر اینکه خون شهدای جنگ رمضان بهویژه شهدای بیت رهبری درخت تنومند مقاومت را آبیاری کرده است تصریح کرد: شهادت این عزیزان نهتنها خللی در اراده ملت ایران و محور مقاومت ایجاد نخواهد کرد بلکه خون مطهر شهید ویسکرمیها، طومار ظلم و استکبار را در منطقه در هم خواهد پیچید.وی همچنین با گرامیداشت یاد مرحوم حاج سید مرتضی موسوی و حاج احمد گودرزیان از زحمات و خدمات خالصانه این عزیزان در مسیر خدمت به زائران بیتالله الحرام و عتباتعالیات تجلیل کرد و فقدان این کارگزاران بااخلاص را به جامعه حج و زیارت استان تسلیت گفت.#جنگ #شهدا 13:58 - 8 اردیبهشت 1405