شهادت ۴ نفر در حمله هوایی به یک روستای لرستان

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار لرستان گفت: متأسفانه امروز بر اثر حمله به یکی از مناطق روستایی شهرستان چگنی ۴ نفر از رزمندگان ما شهید و ۸ نفر مجروح شدند.
به گزارش خبرگزاری فارس از خرم‌آباد، سعید پور علی؛ معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان امشب در گفت‌وگو با شبکه خبر استان اظهار کرد: دشمن فکر نکند می‌تواند از چهارشنبه‌سوری برای ایجاد ناامنی استفاده کند، هرکسی بخواهد به امنیت مردم و نظم اجتماعی و ایران، آسیب بزند به‌مثابه یک سرباز آمریکایی و اسرائیلی شناخته خواهد شد.وی افزود: نخواهیم گذاشت که امنیت و آرامش مردم توسط مزدورانی که خودشان را در اختیار دشمن قرار داده‌اند، تحت تأثیر قرار بگیرد.وی تأکید کرد: هشدار می‌دهیم که با این ملت بزرگ که آزمایش‌های خودشان را به‌خوبی پس داده‌اند،روبرو نشوند، چون این ملت باقدرت از شما عبور خواهند کرد.معاون سیاسی استاندار لرستان گفت: سوءاستفاده دشمن از چهارشنبه‌سوری در دوره قبل هم مطرح شد و طبق دستور رئیس قوه قضائیه کسانی که در داخل و خارج بخواهند از این طرق به ایران ضربه بزنند، در نقش ستون‌پنجم دشمن ایفای نقش کنند و مزدوری آمریکا و صهیونیست را انجام بدهند، جان و اموالشان مصونیت نخواهد داشت.پور علی بیان کرد: هیچ‌کس در مورد این برخورد نباید تردید داشته باشد همان‌طور که در مورد حمله به پایگاه‌های امریکا و اسرائیل و منافعشان در منطقه تعارف نداشتیم و حمله کردیم.وی گفت منابع تسویه سه ماه کارانه کادر درمان تهیه شده، در دانشگاه‌ها توزیع می‌شود و ظرف چند روز آینده شروع می‌شود، از این طریق کادر درمان هم در پایان امسال می‌توانند بخشی از مطالبات خود را دریافت کنند.
معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار لرستان افزود: روز گذشته نیز شایعه‌ای مبنی بر اینکه داروخانه‌ها به بهانه قطع سیستم از پرداخت دارو به قیمت دولتی ممانعت می‌کنند، در فضای مجازی منتشر شد که دارو را با قیمت آزاد به مردم تحمیل می‌دهند که این شایعه نیز مورد پیگیری قرار گرفت و خوشبختانه در حقیقت چنین اتفاقی رخ نداده و لازم است مردم اخبار را از منابع رسمی پیگیری کنند.پور علی افزود: در صورت مشکل در زمینه دارو مردم موارد یا تخلفات احتمالی را به سامانه ۱۹۰ گزارش دهند.معاون سیاسی استاندار با اشاره به مصوبات جدید برای حمایت از کسب‌وکارها، گفت: مصوبات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید برای کمک به بنگاه‌های اقتصادی و تولیدی نیز مصوبات خوبی بود و افزایش دوره تقسیم مالیات بیمه با دوره تنفس سه‌ماهه و اقساط ۳۶ماهه و توقف کلیه اقدامات حقوقی و اجرایی توسط سازمان امور مالیاتی و تأمین اجتماعی از مواردی است که پوشش حمایتی مناسبی برای جامعه کار و کارگر فراهم می‌کند.پور علی افزود: مجوزهای کسب‌وکار نیز به‌صورت خودکار برای سه ماه تمدیدخواهد شد و در این زمینه نگرانی نیست و از سوی دیگر نیز از سوی سازمان دهیاری‌ها و شهرداری‌های کشور نیز اعلام شده است که مجوزهای ساختمانی تا پایان خرداد ۱۴۰۵ با نرخ اسفندماه امسال محاسبه می‌شود. معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار لرستان در بخش دیگری از سخنانش گفت: متأسفانه امروز بر اثر حمله به یکی از مناطق روستایی شهرستان چگنی ۴ نفر از رزمندگان ما شهید و ۸ نفر مجروح شدند که به روح پرفتوح آنها دورود می‌فرستیم.#جنگ_رمضان#شهادت
22:16 - 26 اسفند 1404
جامعه
نظامی و امنیتی
لرستان

1 بازنشر1 واکنش
38٫9k بازدید



تازه ترین اخبار